Viimati mängis Pere Leib samas spordihallis 2005/06 hooajal, kui võideti Eesti meistritiitel.

Meeskonna juhid usuvad, et saal, kus Tartu meeskonnad "Ösel Foods" ja "Tartu Pere Leib" nime all on võitnud kokku kolm Eesti meistritiitlit, toob õnne ka tulevikus. "Meeskond on läbinud olulise noorenduskuuri ning algaval hooajal on karikavõistluste ja meistritiitli võitmine keeruline, kuid juba järgmisel aastal püüame Selveri meeskonnale väärilist vastupanu näidata," sõnas peatreeener Rainer Vassiljev.

Pere Leib alustas treeninguid uues spordihoones augusti viimastel päevadel ning võistlustules näeb meeskonda esmakordselt uues saalis 2.-3. oktoobril toimuva Premium7 Cup 2010 turniiri raames.

"Hoonet haldava Tartu Ülikooli Akadeemilise Spordiklubi pakkumine oli hea ning spordihoone pakub meile parimaid tingimusi Tartu linnas," põhjendas treeningute ja võistluste läbiviimise paiga muutust võistkonna omaniku MTÜ SK Duo juhatuse liige Alari Jõesaar.

"Olulisim erinevus on just üldfüüsiliste treeningute läbiviimise tingimustes, kus TÜ spordihoone kergejõustikuhall ning jõusaal on senistest tingimustest A.Le Coq spordihoones üle," lisas Jõesaar.