Nädal tagasi vigastas Põlluäär treeningul põlvemeniskit. „Esiti ei saanud jalga üldse sirgeks enam. Alguses taheti, et läheksin operatsioonile, aga nüüd tundub, et saan ilma hakkama. Tegelen taastusraviga,“ selgitas Põlluäär, kes tõdes, et laupäevaks tervenemiseks peaks juhtuma väike ime.

Põhidiagonaalründaja kaotus on igale võrkpallimeeskonnale raske hoop, diagonaalründajast olulisemaks võib pidada vaid sidemängijat. Paraku on küsimärgid ka Rakvere lätlasest mängujuhi Artis Caicsi kohal, sest tema on hädas kubelihase vigastusega. Caicsi võimalused platsile pääseda on siiski märksa suuremad ja loodetavasti jääb vähemalt teine trumpkaart treener Urmas Tali kaardipakki alles.

Tiitlikaitsja Pärnu koosseisust on ainsana rivist väljas lätlasest nurgamees Aleksandrs Avdejevs, kuid meeskonnas on sellel positsioonil valida nelja heal tasemel võrkpalluri vahel (Andrus Raadik, Taavet Leppik, Jaanus Nõmmsalu, Kardo Kõresaar).

Meeste karikasarja finaal peetakse Pärnu spordisaalis laupäeval algusega kell 16. Kolm tundi varem algab seal samas naiste karikafinaal eurosarjas ajaloolise võidu teeninud VK Kohila ja tiitlikaitsja TTÜ/Tradehouse’i vahel. Põnevust lisab asjaolu, et detsembri alguses alistas TTÜ väikese üllatusena Kohila 3:1.