Urmas Tali hoolealused mängisid Selveri üle igas elemendis: blokis 16-6, rünnakul 41,5%-34,1% ja serviässades 6-1. Kolmes geimis sai vaitsev Eesti meister kõigest 16, 20 ja 17 punkti, kirjutab volley.ee.

Võitjate poolel jagunes punktisaak meeste vahel väga võrdselt - 11 punkti Kogusid Meris Merisaar ja Andrus Raadik, 10 Kardo Kõresaar ning 7 Siim Põlluäär ja Tamar Nassar. Kaotajatest kogus Hindrek Pulk küll 11 silma, kuid jäi efektiivsuses miinusesse, positiivselt märkimisväärne on vaid Meelis Kivisilla 4 blokipunkti.

Danpower Võru/Noortekoondis kaotas Rõuges peetud nõrgema vahegrupi kohtumises 0:3 (-16, -18, -20) TTÜ-le. Sander Rätsep tõi võitjaile 12 punkti, temporündajad Mihkel Tanila ja Vaido Veek kogusid vastavalt 9 ja 6 silma. Kaotajate poolel tegi hea partii Oliver Orav, kes tõi +8 efektiivsuse juures 17 punkti.

Pärnu VK-l on tugevama vahegrupi liidrina 11 punkti, mängida on jäänud veel BIGBANK Tartuga. Kaks mängu vähem pidanud BIGBANK Tartu jääb hetkeseisuga maha 5 ning Selver 7 silmaga. Nõrgema tugevusgrupi liidripositsiooni hoiab 11 punktiga TTÜ, järgnevad Poliurs Ozolnieki (8), Biolars/Jelgava (4) ja Daugavpils Universitate (4). Danpower Võru/Noortekoondis pole vahegrupis veel punktiarvet avada suutnud.

Läti meeskondade Biolars/Jelgava ja Daugavpils Universitate tänase omavahelise mängu võitis napilt 3:2 Jelgava.

Homses põnevusmängus on vastamisi Selver ja BIGBANK, mäng algab Kalevi spordihallis kell 16:00. Teistes pühapäevastes mängudes võõrustab Danpower Võru/Noortekoondis - VK Biolars/Jelgavat ning Rakvere sõidab külla RTU/Robezsardzele.