"Praegu on käimas laiaulatuslik samblakitkumine nii Pärnu kui Saaremaa kodus," muheleb 51-aastane pärnakas oma aprillikuu tegemistest rääkides. "Tuleb üheksa aasta tegemata jäänud töö nüüd ära teha."

Keel on juhendanud Tallinna Selverit viimased üheksa aastat ning pole võimatu, et sarnaselt koondisele ka selles ametis ümmarguse numbrini endine sidemängija ei jõua. Kaalukausil pakub Selverile konkurentsi Pärnu VK, kes lõppenud hooajal Urmas Tali juhendamisel ootusi ei täitnud.

"Küsimus pole läbirääkimistes või minu tingimustes - üldiselt olen ma kiire lepingute sõlmija. Otsus seisab hetkel minu elukorralduse taga. Selge on see, et üle kahe aasta ma enam Pärnu - Tallinn vahet ei sõidaks, kõigil tuleb vanus peale. Ja võib-olla paari aasta pärast Pärnu enam polegi minust huvitatud," selgitab Keel valiku põhiküsimusi.

Selveri tegevjuht Oliver Läll kinnitas Delfile ja Eesti Päevalehele, et Keelega soovitakse tõepoolest lepingut pikendada. Pärnu VK tegevjuht Reio Tilk täna olukorda kommenteerida ei soovinud, sõnades vaid, et hetkel pole meeskonnal eelarvegi paigas.