Mõlemad mängud võideti numbritega 3:1 ja mõlemas mängus tõusis esile Pärnu brasiillasest diagonaalründaja Chizoba. Avamängu tõi ta koguni 34 punkti, täna 24 (kasutegur +16; rünnak 64%). „Need numbrid räägivad iseenda eest,” lausus Bigbanki treener Andrei Ojamets. „Pärnu teeb õigesti, et tema peale mängib, samas peab mehe taga olema ikkagi võistkond. Üksinda ta seda asja ei tee. Näiteks Taavet Leppik ei sära võib-olla rünnakul, kuid see, mida ta teeb servi vastuvõtul ja servijoone taga, on tiimile ülivajalik. Samas on Martti Keel, kes suudab Chizobat tõstetega toita.”

Kuigi brasiillane ise ei ole välistanud Pärnus jätkamist, on Pärnu juhendaja Avo Keel üsna kindel, et sellise hooaja järel teda alles hoida ei suudeta. „Eks nad korjavad ta ära. No kui ikka pakutakse näiteks Prantsusmaa üle keskmise klubi või Itaalia keskmikku. Lähme hulluks ja ütleme, et Pärnu pakuks talle hooaja ees 40 000 eurot. Samas kui tuleb Modena (Itaalia esineliku meeskond – M. R.) ja pakub 20 000, siis mina tema asemel mõtleksin küll, mida ma teeks.”

Chizobat toetas täna suurepäraselt vahetusest sekkunud ukrainlane Ilja Kovaljov, kes kogus kolme geimiga 16 punkti (+9; 74%), Leppiku arvele kanti 12 silma, koguni 25 korda servida saanud Toms Švansi lisas 9 ja vastaseid blokiga kägistanud Tamar Nassar 4.

Tartu rünnakuliider oli 15 punktiga Hindrek Pulk (+10; 55%) ehk ta tegi igati hea mängu, kuid Chizoba lihtsalt varjutas ta. Enesekindluse uuesti leidnud Mart Naaber tõi 12 (+8; 67%), Walker samuti 12 (+1; 47%) ja Meelis Kivisild 9 silma. Statistikat vaadates võib resümeerida, et Bigbankil jäi täna vajaka nurgaründajate panusest, nii Stefan Kaibald kui ka teda asendanud Märt Tammearu efektiivsusnäit jäi miinusesse ja ka Walkeril polnud midagi hõisata.

"Olime täna rünnakul veel kindlamad kui esimeses mängus," kommenteeris Keel. "No Kovaljovi rünnaku kohta võib enam-vähem öelda nii, et tegi, mis ise tahtis. Kolmandas geimis oli meil lüüa pall, et seis oleks 13:9, aga see läks trossist auti. Seal tegi Tartu spurdi ja geim läkski. See oligi meie ainuke mõõn täna.

Kui enesekindel praeguses seisu oled? "Kui seis oleks 3:0, võiks rohkem ülbe olla, aga praegu ei julge. Praegu täpselt nii ongi - 2 : 0. Ehk pool teed on veel minna," sõnas Keel.