Pärnu VK peatreeneri Andrei Ojametsa sõnul jäi puudu enesekindlusest ja mängu ei suudetud kontrolli all hoida, vahendab volley.ee.

Tartu Pere Leib võitis võõrsil peetud kohtumises TTÜ meeskonda 3:0 (22, 21, 22) ja kindlustas koha Final Four turniiril. Esimese mängu võitis Pere Leib 3:1.

Tartu Pere Leib tegutses mängus TTÜ vastu kindlamalt nii vastuvõtul kui rünnakul. Teise geimi lõpus ründas seisul 21:24 TTÜ poolel diagonaalründajana tegutsenud Siim Põlluäär võrku ja sellega kindlustas Pere Leib edasipääsu poolfinaali.

Tartu Pere Leiva peatreeneri Rainer Vassiljevi sõnul on noore koosseisuga mängiva Tartu meeskonna mängus veel arenguruumi, kuid loodab, et Schenkeri Liiga finaal jääb siiski Eesti siseasjaks. Riia Lase on Vassiljevi arvates lätlasi sel hooajal kaks korda võitnud tartlastele mugavam vastane kui Tallinna Selver.

Kuna Ozolnieki Biolars sai vahegrupiturniiril madalama koha kui Tartu Pere Leib, lähevad lätlased 20. märtsil toimuva Final Four´i poolfinaalis vastamisi Tallinna Selveriga.

20.-21. märtsil toimuv Schenkeri Liiga finaalturniir leiab esmakordselt aset Pärnus. Laupäeval toimuvad poolfinaalid, pühapäeval mängitakse 3.-4. koha mäng ning finaal.

TV6 teeb otseülekanded mõlemal päeval kell 16:15.