Ardo Kreek, kes näitas kogu hooaja vältel end heast küljest, andis oma parima ka finaalis. Rünnakul lõi meie temporündaja üheksast tõstest punktiks seitse (78%), blokis kogus ta sama palju punkte - taas seitse -, kui ülejäänud meeskonnakaaslased kokku! Vaid servil ei tulnud nelja geimi jooksul lisa. Kasuteguriks märgiti +11, mis on jällegi rohkem kui kellelgi teisel.

Vastasest kehvema vastuvõtu juures (protsendid vastavalt 60/34 ja 76/42) ei olnud eile loodetud tasemel pariislaste põhilööjad – diagonaal Sidibe Mory (16 p, +4) ja nurgaründaja Marko Ivovič (16, +6). Võitjameeskonna resultatiivseimad olid võrdselt 20 punkti kogunud Kevin Klinkenberg (+16) ja David Konečny (+10).

Samuti eile peetud naiste finaal oli seegi kord ühepoolne: parimal määral komplekteeritud paljukordne tšempion RC Cannes võitis Nantes´i 3:0 (15, 25, 19). Polina ja Natalja Bratuhhina klubi Terville´i sai mäletavasti üheksanda koha, säilitades koha kõrgliigas. Polina oli punktkogujate üldises pingereas viies ja ründajatest neljas.