Alagrupis kõik kolm mängu võitnud Hindrek Pulk ja Vaido Sooäär lähevad veerandfinaalis vastamisi lõunanaabrite lätlaste Martins Daubursi ja Ugis Pukitisega. Samuti alagrupis kaotuseta jäänud Urmas Piik ja Tanel Uusküla mängivad poolfinaalkoha eest Kaarel Kaisi ja Helar Jalaga, kes võitsid sarnaselt Läti paarile kolmest mängust kaks, kirjutab volley.ee.

Alagrupifaasis tunnistasid vaid võite ka Harri Palmar ja Markkus Keel ning Silver Maar ja Karl Jaani. Palmari ja Keele vastasteks veerandfinaalis on teisel etapil Võrus pronksmedali saavutanud Rein Tiisaar ja Indrek Verro. Maar ja Jaani heitlevad poolfinaalkoha nimel Dmitri Korotkovi ja Rauno Tammega.

Naiste turniiril on heas hoos Anu Tsirel ja Krista Kotselainen, Liina Kais ja Kadi Mägi ning lätlannad Ance Olte ja Inese Jursone, kes kõik teenisid kolmest alagrupimängust kolm võitu. Alagrupis jäid kaotuseta ka mõlemad mängud võitnud avaetapi parimad ja teise etapi finalistid Heleene Hollas ja Liisa Soomets.

Kahel eelmisel etapil veerandfinaalis pidama jäänud Tsirel ja Kotselainen kohtuvad homses veerandfinaalis Kristi Nõlvaku ja Anu Ennokiga ning Hollas ja Soomets Kadri Leiteni ja Kristi Vingiga. Leiten ja Vink jõudsid sarnaselt Tsirelile ja Kotselainenile nii esimesel etapil Tartus kui teisel etapil Võrus veerandfinaali, kuid sealt edasi enam mitte.

Esmakordselt tänavusel hooajal alagrupist edasi veerandfinaali pääsenud Jade Šadeiko ja Katariina Vengerfeldt lähevad kaheksa parema hulgas vastamisi Kaisi ja Mägiga. Lätlannade Olte ja Jursone head hoogu üritavad veerandfinaalis pidurdada Mari-Liis Tasa ja Laura Reiter.

Jooksvalt uuenevad tulemused on nähtavad SIIN (mehed) ja SIIN (naised).

Pühapäevaste veerandfinaalide ajakava:

Mehed

9. juuli kell 10: Hindrek Pulk - Vaido Sooäär vs Martins Dauburs - Ugis Pukitis (Läti)

9. juuli kell 10.45: Urmas Piik - Tanel Uusküla vs Kaarel Kais - Helar Jalg

9. juuli kell 11.30: Harri Palmar - Markkus Keel vs Rein Tiisaar - Indrek Verro

9. juuli kell 12.15: Silver Maar - Karl Jaani vs Dmitri Korotkov - Rauno Tamme

Naised

9. juuli kell 10: Anu Tsirel - Krista Kotselainen vs Kristi Nõlvak - Anu Ennok

9. juuli kell 10.45: Heleene Hollas - Liisa Soomets vs Kadri Leiten - Kristi Vink

9. juuli kell 11.30: Liina Kais - Kadi Mägi vs Jade Šadeiko - Katariina Vengerfeldt

9. juuli kell 12.15: Ance Olte - Inese Jursone (Läti) vs Mari-Liis Tasa - Laura Reiter