Öövollel läbi viidud heategevusliku loterii ja oksjoni tulud lähevad kevadel U-16 Eesti meistriteks pärjatud Kärdla ÜG/Hiiumaa VK poistele uue varustuse soetamiseks ja treeningute toetuseks. Hiiumaa Võrkpalliklubi treener Ülari Kaibald tänab klubi ja poiste nimel kõiki, kes loteriipileti soetasid ja oksjonil osalesid, samuti kõiki tiime, kes Öövollel kõva võrkpallilahingu maha pidasid. „Viimase nädalaga meile osaks saanud avalikkuse tähelepanu sunnib meid kindlasti veelgi enam tulevikus pingutama, sest tuleb ju tõestada, et toetus ikka õigesse kohta läks,“ lisas Kaibald.

Öisel võrkpallimängul astus vastamisi 12 võistkonda, millest rahvaliiga 4 mees- ja 5 naiskonda loositi välja Credit24 Rahvaliiga 2012/2013 hooajale registreerinud tiimide seast. Lisaks Credit24 Rahvaliiga mängijatele osales Öövollel kolm tuntud Eesti inimestest koosnenud tiimi, kus mängisid Teele Viira (laulja), Kristjan Kasearu (laulja), Aleksei Budõlin (judokas), Argo Ader (treener ja kulturist), Marko Kiigajaan (võistlustantsu treener), Märt Agu (koreograaf), Victoria Kass (modelliagentuuri omanik), Hanno Pevkur (sotsiaalminister), Henn Pärn (riiklik lepitaja), Tiit Kõiv (riigikogu valveteenistuse juht), Rivo Vesik (rannavõrkpallur) riigikoguliikmed Rannar Vassiljev, Rainer Vakra, Marko Pomerants, Jüri Ratas, spordiajakirjanikud Märt Roosna, Kadi Parts, Pärt Talimaa, Jaan Martinson, Tarmo Tiisler, Madis Kalvet, Taavi Libe ja Aleksandr Švets.

Esimese Öövolle võitsid meeste arvestuses Credit24 Rahvaliigas mängiv võrkpalliklubi Valts ja naiskondadest Peetri Sõbrad. Rahvaliiga võistkondadele vastu astunud avaliku elu tegelaste kolmest tiimist edukaim oli segavõistkond Eesti Tähed, kes vapra lahingu andsid ning võidumeeskonna paremust pidid poolfinaali tunnistama. Nii Eesti Riigikogu kui ka Eesti Spordiajakirjanike võistkonnad jäid mõlemad kahe kaotusega oma alagrupis kolmandateks.

Külalised ja ka mängijad said ürituse jooksul soetada 2 eurot maksva loteriipileti ja osaleda heategevuslikul oksjonil, mille tulu läheb Hiiumaa Võrkpalliklubile. Oksjonil läkisid müügiks nii hiiu mustriga sokid ja käpikud kui ka Rivo Vesiku Pekingi olümpiamängudel kantud võistlussärk. Kokku koguti hiidlastele nii loterii kui ka oksjoniga veidi enam kui 1000 eurot.

Samuti saavad kõik huvilised veel kuni 5. novembrini registreerida oma võistkonna Credit24 Rahvaliiga peatselt algavale üheteistkümnendale hooajale. Lisainformatsiooni Credit24 Rahvaliiga ja Öövolle kohta leiab Eesti Võrkpalli Liidu kodulehe aadressilt http://evf.ee/. Credit24 Rahvaliiga tegemistega saab end jooksvalt kursis hoida Credit24 Rahvaliiga Facebooki lehe vahendusel.