Praegu töötab Selveris lätlasest peatreener Austris Stals ja itaallasest üldfüüsilise ettevalmistuse spetsialist Mirko Fasini. Selveri kauaaegne abitreener Raul Reiter keskendub sel hooajal tööle Audentese noortega, seega see positsioon on klubis põhimõtteliselt täitmata. Klubi juhtidel tekkis mõte värvata konsultandi või abitreeneri rolli eestlastele tuttav Koltšins. Läbirääkimised jõudsid päris viimasesse faasi, puudu oli vaid allkirjad lepingult.

Ent ühtäkki pakkus Venemaa kõrgliiga meeskond Moskva Dünamo Koltšinsile peatreeneri kohta. Mõistagi polnud need võrdväärsed pakkumised ei palgasumma ega väljakutse osas. Tänaseks ongi Koltšinsist saanud Dünamo peatreener. Siiani pidas seda ametit Juri Maritšev, kuid hooaeg algas tagasihoidlikult – meistrivõistlustel hoitakse seitsme vooru järel kolme võiduga 11. kohta ja ka karikasari lõppes kolme kaotusega.

„Uue juhendaja ees seisab raske ülesanne,“ tunnistas klubi direktor Nikolai Stupakov. „Loodetavasti jõuab klubi ühise pingutuse ja uute treenerite loodavate tingimuste toel väärikale kohale Venemaa klubide hulgas.“

Mullu tuli Dünamo Kaasani Zenidi järel ning Novosibirski ja Belgorodi ees meistrivõistlustel hõbedale. Koltšins on Dünamot varemgi tüürinud, hooajal 2004/2005, kuid vahetati toona hooaja keskel Vladimir Alekno vastu. Venemaa klubidest on ta töötanud ka Belgorodi ja Novõi Urengoi Fakeliga.