Kahe vooru kokkuvõttes kuulub Vennole resultatiivsemate mängijate edetabelis 33 punktiga kaheksas koht, juhib kümme punkti enam kogunud Groznõi meeskonna noor (21) leedulane Romanas Škuljavičius.

Oliver Venno sõnas volley.ee-le: „Kahes esimeses geimis mängisime kui võrdne võrdsega, kuid lõppmänge enda kasuks kuidagi pöörata ei suutnud. Zeniit oli kaitses väga hea, me ei saanud palli maha. Enda mänguga ma rahul olla ei saa, rünnak oleks võinud parem olla.“

Millega Zeniit mängu enda kasuks kallutas? Kindlasti serviga. Kuidas ise servisid? „Zeniidi serv oli suhteliselt tugev, ajuti oli meil sellega probleeme. Oma serviga olen enam-vähem rahul: tuli üks äss ja oli ka palle, mida ei saadud hästi kätte,“ kostis Venno.

Zeniidi meeskonnas tegi eile kaasa neljast vene olümpiavõitjast kolm, pluss serblasest olümpiavõitja Nikola Grbič ja USA koondise põhiründaja Matthew Anderson. Vene koondise ründetäht Maksim Mihhailov tõi parimana 19, Anderson 14 punkti. Servistatistika näitas Zeniidi kasuks 6-3, rünnak 45-29, vastuvõtt 40/30%. Võõrustajad olid natuke edukamad vaid blokis – 7-5.