Hiljuti Rumeenia klubist üle tulnud Santos mängis raskes seisus külmavereliselt ja aitas meeskonda. „Olen õnnelik. Liitusin suure meeskonnaga,“ kommenteeris brasiillane oma debüüti uudisportaalile cev.lu. Rünnakuprotsent oli meeskonna uustulnukal siiski vaid 32 (22-st 7) ja järgmises mängus lubati ta platsile vaid korraks (0 p).

Peatreener Stelian Moculescu ütles pärast põhiründaja eemalejäämist: „Venno vigastus on meile tohutu löök. Diagonaalita pole tänapäeva võrkpallis kerge mängida. Et sellest hoolimata võita suudame (tiitlikaitsja võitis bundesliigas kaks järgmist mängu – toim.), näitab, et oleme heas vormis.“

Venno loodab võistlusplatsile naaseda 28. veebruaril, kui Euroopa Meistrite liiga mänguks saabub Saksamaale Venemaa kolme viimase aasta meister Kaasani Zeniit. Jaanuaris, Meistrite liiga viimases alagrupivoorus, võitis Friedrichshafen Kaasani meeskonda koduväljakul 3:2. Venno tõi parimana 21 punkti.

Täna päraslõunal teatas Venno volley.ee-le: „Jalg paraneb hästi. Käin jõusaalis ja teen eriharjutusi. Millal saali pääsen, veel ei tea. Minu kohta mängis Mörsi vastu Böhme, arvatavasti mängib ka Venemaal. Denmark on tema asemel keskblokeerija.“

Mängus SC Mörsiga tõi Marcus Böhme (211 cm) 11 punkti, realiseerides rünnakul 24-st tõstest 10 (42%). Matthew Denmark (203) kogus keskel 7 punkti.