Kusti Nõlvak: See oli esimene nii-öelda meie tasemel turniir. Veerandfinaalis saime jagu Sorokins-Ivanovsist, kes maailma tuuridel käivad. Väga hästi korraldatud turniir ja meil ka mäng sobis. Käisime talvel sealses sisehallis harjutamas, vollehalli kasutamise graafik oli väga tihe. Väljakud olid lapsi ja täiskasvanuid täis juba kella seitsmest hommikul. Rannavolle on Lätis tõesti väga populaarne. Samoilovs ja Šmedinš on maailma tuuridel korduvalt esikoha võitnud, nad on ikka väga head.

Milliseks sa enda ja Tiisaare mängu hindad?

Areneme iga turniiriga, õpime palju. Hakkasime varakult võistlema. Teame, mis meid ees ootab, oleme keskkonda sulandunud. Treenime ka koos konkurentidega. Mul kui sidemängijal on omandamisel ründelöögile pealeminek. Suurem osa servidest suunatakse minu peale, järelikult tuleb uue rolliga harjuda. Tõsteid tehakse valdavalt altsööduga, aga sagenemas on ülaltsööt ja rünnak kogu võrgu ulatuses. Tahan tasemel olla nii alt- kui ülaltsöötu andes. Edasi olen läinud kaitses.

Kas Mart saab ka esimeselt söödult lüüa?

Jaa. Sotši MK-etapil andsin talle päris tihti esimese üles. Kui on vähegi lihtsam serv, lööb Mart mu esimeselt söödult nelja-tsoonis ära.

Kas ootate hooajalõpu ära või olete juba otsustanud, jätkate või ei?

Oleme kindlalt otsustanud jätkata. Ei välista, et natuke võib aega jääda saalivõrkpalli jaoks, aga põhirõhk on kindlasti rannavollel.

TTÜ meeskonnas sai tänu sinu eemalejäämisele sidemängija koha noor Aleksander Eerma.

Ta on kõvasti edasi läinud. Tema peas on kõik paigas, ta tahab saada paremaks ja on võimeline selle nimel palju tööd tegema.