Eesti esipaar Nõlvak - Tiisaar alustas MK-etappi põhiturniirilt. Eestlased kuulusid H-alagruppi koos lätlaste Martins Plavinsi - Edgars Tocsi, hiinlaste Peng Gao - Yang Li ning poolakate Maciej Rudoli - Jakub Szalankiewicziga, kirjutab volley.ee.

Nõlvak - Tiisaar kohtusid esimeses alagrupimängus Läti paariga ning pidid vastu võtma 1:2 (17:21, 21:18, 11:15) kaotuse. Teises alagrupimängus - mis otsustas kolmanda koha saaja ja viimase edasipääseja - mindi reedel vastamisi Poola paariga Rudol - Szalankiewicz. Selle kohtumise võitsid eestlased 2:0 (23:21, 21:13) ning tagasid seeläbi koha 24 parema seas ehk esimesse ringi.

Esimeses ringis oli Nõlvaku - Tiisaare vastaseks Kanada duo Ben Saxton - Grant O´Gorman. Kanadalastest meie meeste jaks seekord üle ei käinud ja vastu tuli võtta 0:2 (21:23, 14:21) kaotus ning MK-etapp sai sellega ka otsa.

Tipptasemel rannavõrkpallis esimesi samme tegevad Korotkov - Tanila alustasid klvalifikatsiooniturniirilt. Avaringis mindi vastamisi tugeva Läti paariga Mihails Samoilovs - Matiss Gabdullins ja kohtumise võitsid lätlased 2:1 (18:21, 21:14, 15:9), kukutades eestlased konkurentsist.

Tokyo olümpiamängude kvalifikatsioonis osalemiseks peab igast riigist osalema kaks paari, seetõttu otsisid Nõlvak - Tiisaar selleks hooajaks enda kõrvale veel teist duot ja Tanila ning Korotkovi näol see ka leiti. Mõlemad paarid treenivad mõnda aega ühiselt ja neid juhendab Indrek Verro.