Selveri peatreener Rainer Vassiljev:

"Võidab see, kes paremini ründab. Täna oli meie rünnakuefektiivsus aga liiga madal. Ka serv oli pehme. Kui ühe mehe ära võtame (Lincoln Williams, 5 ässa) lõime vaid ühe ässa. Samas eksimusi tuli servil 11."

"Tegu on kvaliteetse meeskonnaga, aga ma ei taha jätkuvalt nõustuda, et nad meist klass paremad on. Meie oma sooritus jättis täna soovida."

"Olen üldjoontes rahul täna kahe mehega. Lisaks Williamsile tegi oma ära ka Johan Vahter, kes sai väga korralikult hakkama nii tugeva kui planeeriva servi vastu võtmisega. Janise peale serviti kõige rohkem - 27 korda -, aga ikka oli tema vastuvõtt meie parim - 56%."

Selveri sidemängija Andres Toobal:

"Mängu alguses saime tegelikult servi hästi kätte, aga mu tõsted ei olnud piisavalt täpsed ja teravad. Lõpus sain tõsted kiiremaks."

"Kehv algus mõjus meile raskelt. Sealt kadus kindlus ära. Ei olnud ka kindlat meest, kes nurgast oleks pallid ära löönud."

"Soomlased pole tegelikult nii müstiliselt head nagu tänasest mängust mulje võis jääda. Kui tegime paar serviseeriat, siis muutusid ka nemad ebakindlaks. Ent me ei suutnud tagasivõideldud seisudel punkt-punkti mängus püsida, vaid lasime jälle vahe sisse."

"Kindlasti on meil kodus võimalus mäng veel enda kasuks pöörata. Me tegime küllaltki halva mängu, aga võib-olla lihtsalt vastane ei lasknud meil paremat teha."

VaLePa nurgaründaja Olli Kunnari:

"Alustasime igat geimi hästi - see oli oluline. Teises ja kolmandas geimis tuli Selver küll tänu heale serviseeriale mängu tagasi, aga olime geimide lõppudes taas natuke paremad."

"Jah, olen nõus, et olime täna Selverist klass paremad. Samas olen veendunud, et nad suudavad kodus meile peavalu valmistada."

Enda suurepärasest ja mitmekülgsest mängust: "(Naerab) Jah, kasutasin tõesti täna vist kõik oma erinevad löögistiilid ja -suunad ära, seega pean Tallinnas midagi uut välja mõtlema."