Selver haaras kohtumises initsiatiivi avageimis 15 : 17 kaotusseisult, kui vahetusest sekkunud Ronald Järve serviseeriaga kuus järjestikust punkti saadi. Avageimi võitis pealinnaklubi 25 : 22. Pingeline teine geim kuulus numbritega 26 : 24 Pärnule.

Kolmandas saabus aga Selveri nurgaründaja Martti Juhkami tähetund. Eelmisel aastal Tartu meeskonna meistriks aidanud Juhkami paugutas geimis kaheksa punkti ja viis Selveri 25 : 13 võidule. Tõeline jõudemonstratsioon oli geimi alguses, kus ta läks pallima seisult 4 : 3, pani ritta seitse vägevat servi, millest kaks olid ääspallingud.

Neljanda geimi võitis Selver 25 : 21. „Selg oli vastu seina, oli vaja mängima hakata. Kas täna või mitte enam sellel hooajal,“ rääkis mängu kangelasena 24 punkti toonud Juhkami. Ühe võidu põhjusena tõi ta välja ka kodusaali.

Pärnu meeskonna peatreener Urmas Tali andis aga märku, et nende meeskond ei olnud täna mänguks valmis. „Me ei jaksanud täna üldse mängida. Sellise mängu peale geimivõit kätte saada on väga okei,“ lausus Tali.

Kui palju võib tänane Selveri jõudemonstratsioon mõjutada aga pühapäevase mängu tulemust? „Kuna meil on vigastusi päris palju olnud, siis see puhkepäev annab taastumisaega. Ja lisaks, ega Pärnu mehed ka väga värsked välja ei näinud,“ lausus Juhkami.

Niigi vigastustest räsitud võistkondi tabasid täna ka uued tagasilöögid. Selveri poolel ei lubanud jalg mängida põhiliberol Asko Esnal, keda asendas Denis Losnikov. Pärnu meeskonna temporündaja Tamar Nassar tegi soojendusel liiga hüppeliigesele ja tema asemel mängis Sven Saarpere.