Veebruarikuu parim mängija kogus kuues Balti liiga mängus 112 punkti, mis oli parim resultaat, kirjutab volley.ee. Alytause naiskonna Viktoryia Yemialyanchyk järgnes 87 punktiga.

Liiga parim oli ka Moori efektiivsusnäitaja +65, edestades selles kategoorias Polina Liutikovat (Kohila VK/E-Service, +52) ja Heleene Hollast (TTÜ/Tradehouse, +49). 11 ässpallingut löönud ja 13 blokipunkti kogunud Moor oli nimetatud tulemustega vastavalt Balti liiga kuues servija ja kolmas blokeerija. Rünnakul näitas eestlanna 37-protsendilist efektiivsust.

Kuuest veebruaris peetud Balti liiga mängust võitis TTÜ pooled, millest üks tuli veerandfinaalseeria avamängus Tallinna Ülikooli vastu. Lisaks võideti mõlemad Meistriliiga vastasseisud, kui Famila/Võru Võrkpalliklubi vastu võeti 3:0 ja Audentese SG/ Noortekoondise üle 3:1 võit. Moor panustas nendes kohtumistes TTÜ edusse vastavalt 12 (+8) ja 5 (+5) punkti.

Oktoobris valiti parimaks mängijaks TTÜ/Tradehouse`i nurgaründaja Hanna Pajula, novembris Tartu Ülikool/Eedeni sidemängija Liis Noormets, detsembris TTÜ/Tradehouse`i temporündaja Heleene Hollas ja jaanuaris Tallinna Ülikooli libero Kristi Nõlvak. Kuu parimale mängijale paneb auhinna välja 4Teams.