Mängu kaalu oli raske ülehinnata. Vähe sellest, et Eesti meeskond osales Meistrite liigas 13-aastase vaheaja järel, oli Selver avakohtumise võiduga juba ajalugu teinud, sest kunagi varem polnud Eesti meeskond kõrgeimas sarjas vastasest jagu saanud.

Kui kolmapäeval peetud avamäng jõudis kenasti võrkpalliliidu meediapartneri Kanal 12 eetrisse, siis eile eelistati euromängu asemel näidata kohaliku võrkpalliliiga kahe tagumise meeskonna ehk Järvamaa ja TTÜ kohtumist, mille võitis oodatult Järvamaa 3:0.

Uurisime Eesti Meedia peaprodutsendilt Marko Kaljuveerilt, miks otsustati kümneid kordi vähemtähtsat matši eelistada Selveri euromängule.

"Ei saa nii öelda, et üks mäng oleks teisest tähtsam - kõik mängud on tähtsad! Oleksime võinud ka Selveri kordusmängu õigused osta, aga otsustasime, et sobivam on Järvamaa ja TTÜ mängu näidata, kuna meil on Credit 24 Meistriliigaga pikem koostöö käsil," selgitas Kaljuveer.

Eile 2:0 eduseisu maha mänginud ning kuldsegi geimi kaotanud Selver jätkab eurohooaega aste madalamal CEV karikasarjas, kus 32 parema seas minnakse vastamisi Henri Treiali koduklubi Karlovarskoga. Avamäng peetakse võõrsil 7. detsembril, korduskohtumise kuupäeva pole veel paika pandud.