„Raul Puri, jalgpallurite Sanderi ja Eino isa, sattus kokku soomlastega, kes arvasid, et ala võiks muutuda Eestis väga popiks. Nad kärutasid välja mitu komplekti varustust, Raul tegi meile kui tulevastele treeneritele-õpetajatele suvel laagris koolitust,“ meenutab Tali, kuidas spordialani jõuti. „Meil oli kehakultuuris väga hea punt, kes võttis asja omaks ja mängu olemusele pihta sai. Eestis oli neli võistkonda, toimusid meistrivõistlused, meie peasponsoriks oli Tartu Õlletehas.“

Tali ja Kaibald kuulusid mõlemad ka Eesti koondisse, kuid MMil käis ja kolmanda koha teenis semudest vaid viimane. „Samal ajal oli mul pulma aastapäeva pidu. Kaibald läks võistlustele otse peolt, mina ei saanud oma peolt ju ära minna,“ nendib 1993. aasta augustis korvpalluri Pille Toodo naiseks võtnud Tali. Tänasel päeval harrastab ta võrkpalli kõrval hoopis tennist ja golfi.

Tudengipõlvest on muidki huvitavaid mälestusi. Näiteks sõlmis kooliajal kooris kenasti lõõritanud Tali Kaibaldiga kihlveo, et läheb laulusaatesse „Kaks takti ette“ ja esitab seal „Karulaane jenka“. Paraku magas ta sisse ja lindistusele ei jõudnud.

Pikemat persoonilugu Rakvere võrkpalliklubi Balti meistriks tüürinud Talist saad lugeda homses Eesti Päevalehes!