Gdansk võitis esimesed geimid 25 : 22 ja 28 : 26, seejärel Belchatow leidis oma mängu, võites järgmised geimid 25 : 21 ja 25 : 18. Lõpp läks nugade peale, Belchatow tuli viiendas geimis välja 7 : 9 kaotusseisust ja jõudis esimesena matšpallini. Teppan tegi hea servi, vastased ei saanud pallingut hästi kätte ja hädavaevu pallini jõudnud Gdanski sidemängija Marcin Januszi tõste oli äärmiselt ebapuhas. Reeglite järgi ei oleks tohtinud lasta mängul jätkuda, ometi kohtuniku vile vaikis, mäng läks edasi ja Teppani ründelöök tabas blokki. Lõpuks võtsidki võõrustajad võidu 16 : 14.

"Ilmselgelt oli see soe pall, puude oli väga vale, vabalt oleks võinud vilistada," kommenteeris Teppan, samas ei tahtnud ta üksnes selle taha pugeda. "Teisest küljest poleks tohtinud lasta end segada sellest, et üks vile jäi tulemata, meil oli ka hiljem võimalusi, lihtsalt ei realiseerinud ära."

Belchatowi poolel ei teinud lisaks diagonaalründajast kapten Mariusz Wlazłyle kaasa ka põhinurgaründajad Artur Szalpuk ja Milad Ebadipour, nii käis rünnak suuresti läbi Teppani, kes tõusis 28 punktiga üleväljameheks. Ta kasutegur (+20) oli samuti parim, rünnak oli väga hea (51%), lisaks lõi ta viis serviässa ja pani ühe bloki. STATISTIKA

Mängu lõpus keesid meestel tunded kõvasti üle, Ebadipour oli valmis vilemeestele suisa kätega kallale minema ja ta tuli jõuga eemale viia. "Eks ta ole meil keevavereline. Seljavigastuse tõttu pole tükk aega platsile saanud, ju seda energiat on kogunenud," lausus Teppan.

Matš oli väga tähtis, sest võiduga kindlustas nüüd Gdansk endale D-grupi esikoha ja veerandfinaali pääsu. Belchatowi 3:1 võidu korral oleks nemad enne viimast vooru alagrupis esimeseks tõusnud, 3:2 võidu korral olnuks neil Gdanskiga võite võrdselt ja üks punkt vähem ehk enne viimast vooru olnuks kõik jätkuvalt võimalik. Nüüd on alagrupi esikoht kindlasti läinud ja nende edasipääsu lootused minimaalsed. Ehkki lisaks alagrupivõitjatele saab viie grupi peale edasi ka kolm paremat teise koha meeskonda, kuid kahe võidu ja kolme kaotusega on Belchatowil väga väikesed võimalused.

Teppani sõnul on olukord klubis keeruline. Wlazly ja Szalpuk on õlavigastusega audis, iraanlane seljahädaga ja vigastatuid on veel. "Lihtne pole, koormus on meeletu. Minugi õlg on, nagu on. Kui mäng läheb pikaks, on päris raske. Meil on üks hea Hispaania doktor, kes korra pooleteise kuu jooksul käib, tema teeks asja ilmselt üsna ruttu korda. Paraku pole ta veel tulnud," rääkis Teppan. "Selge see, et praeguses olukorras pean mina mõnes mõttes meeskonda vedama, kuna kaks põhinurka on väljas ja uutelt meestelt on raske oodata, et nad hakkaksid kohe otsustama. Eri sarjade peale oleme nüüd kuus kaotust järjest saanud, enam ei koti need võitluslikud kaotused kedagi, võita oleks vaja. Vaja oleks ka abi saada, et keegi platsile tagasi tuleks, loodetavasti see meie keevavereline iraanlane saab varsti meid aidata."
Standings provided by Sofascore LiveScore