Lisaks meile ja võõrustajatele kuuluvad kvartetti Belgia ning Aserbaidžaani loobumise järel mängima pääsenud Portugal. Jahti olümpiapileti nimel jätkavad järgmise aasta juunis kaks paremat koondist. „Eesmärk on igal juhul edasipääs. Võimalused selleks on head, kuna kõik võistkonnad on võrdsed,ˮ rääkis Rivo Vesik.

Kontinentaalkarikasarja duellid peetakse kahe võiduni. Homme on kavas poolfinaalid, laupäeval toimuvates kohamatšides mängivad poolfinaalide võitjad turniiri esikohale. Finaali kaotajat ootab kohtumine poolfinaalides kaotanud koondiste matši võitjaga, mis selgitab teise koha omaniku.

Paarikuise pausi järel on Vesiku paariliseks taas Kristo Kollo, kes käis juuli alguses meniski operatsioonil. Meie esipaari kõrval asuvad Iisraelis võistlustulle Karl Jaani ja Rain Raud.

Tähtsate mängude eel tegi kvartett Tartus ka ühise laagri. „Ettevalmistus sujus hästi, nüüd peame harjuma ka kuumusega. Iisraelis on preagu 34 kraadi sooja,ˮ lausus Vesik.

Sarja avaringi finaalis alistas Eesti koondis mullu juunis Küprose ja tagas sellega pääsu kolmandasse ringi, kus tänavu mai alguses Poola järel saadud teise kohaga kindlustati edasipääs Iisraeli turniirile.

Kohtumisi on võimalik otseülekannetes ka laola1.tv vahendusel jälgida.