Esipaari Rivo VesikKristo Kollo kõrval esindavad Eestit Karl Jaani ja Rain Raud. „Võistkonna seis on täitsa hea. Eriti arvestades seda, kui vähe oleme saanud koos trenni teha,” rääkis Vesik. Kuna Kollo oli aprilli keskpaigani seotud saalivõrkpalli ja Tartu Bigbank tegemistega, sai esipaar teha enne Leetu mängima minemist vaid neli ühist treeningut, kirjutab volley.ee.

Eesti ja võõrustajate kõrval kuuluvad F-gruppi Serbia ja Poola paarid. „Serbiast ei tea midagi, Leedu ühe paariga me eelmisel aastal mängisime ja poolakad on ainsad täisprofid,” iseloomustas Vesik vastaseid. Poola ühe paarina astub võistlustulle kahe aasta tagune EM-i pronks Grzegorz Fijałek ja Mariusz Prudel, Leedu värvides näeme mängimas aga hiljuti Pärnu Võrkpalliklubiga Eesti meistriks tulnud Arnas Rumševičiust. Just teda ja Lukas Kazdailist võitsid mullu peetud Kontinentaalkarikasarja avaringis toona Eesti teise numbrina mänginud Aleksei Povjakel ja Maksim Petrov geimidega 2:0.

Kontinentaalkarikasarja duellid mängitakse kahe võiduni. Täpsed asetused ehk kes kellega omavahel mängima hakkavad, selguvad täna õhtul toimuval tehnilisel koosolekul. Kvarteti võitja tagab otsepääsu 2016. aastal toimuvasse Euroopa Kontinentaalkarikasarja viimasesse faasi, teiseks ja kolmandaks jäänud koondiste jaoks jätkuvad mängud tänavu neljanda ringi kohtumstega. „Igal juhul tahame pääseda kolme parema sekka, et olümpiakvalifikatsiooni jätkata. Ja ega need poolakad nüüd ka mingid imemehed ei ole, ent on selge, et nende vastu saab olema kõige raskem,” lausus Vesik.