„Arvan, et treeningkvaliteet ja meeskonna kõrge professionaalne tase annavad mulle parimad võimalused arenguks. Tean, et minu tervise eest hoolitsetakse seal kõrgeimal tasemel ja see on eeloleval hooajal minu jaoks tähtsal kohal,“ selgitas Juhkami. „Minu jaoks on sportlik väljakutse osaleda maailma tugevaimas klubivõrkpallisarjas ehk Meistrite liigas, kus eelmine kord jäi Hypo Tiroliga eesmärk täitmata. Seekord on vaja teha vigade parandus.“

Lõppenud hooajal esindas Juhkami Prantsusmaa esiliigas Rennes’i Volleyt, kahjuks segas tema mängu tõsine vereringe häire, mis nõudis hooaja käigus paarikuulist pausi. Rennes’is jätkamist takistas erimeelsus peatreeneriga. Nimelt Nikola Matijasevic ei soovinud eestlast kasutada servi vastuvõtul, esiliiga finaaliski tegelesid sellega peamiselt libero ja teine nurgaründaja. „Rennes tegi pakkumise, lükkasin tagasi. Meie arvamused treeneriga ei ühti. Ta tahab, et mu roll oleks vastuvõtul väike. Arvan, et ei soovi siin jätkata,” rääkis Juhkami pärast kaotatud Prantsusmaa esiliiga finaali.

Sel aastal teenis ta teisegi hõbemedali, millel hoopis suurem väärtus – Prantsusmaa karikavõistlustel jõudis Rennes suure üllatusena finaali, kus kaotas dramaatiliselt meistriliiga klubile Ajacciole.

Kui üle-eelmisel hooajal esindasid Hypo Tirolit Juhkami ja Oliver Venno, siis sel aastal krooniti sama meeskonnaga Austria meistriks Renee Teppan. Tema jättis esialgu meeskonnas jätkamise lahtiseks. Kahel viimasel aastal on Hypo Tirol lõpetanud Meistrite liiga 15. kohaga.

Eesti võrkpallikoondise 36aastane kapten Kert Toobal sõlmis seevastu Rennes’iga uue kaheaastase lepingu. Välistatud pole ka Rennes’i tõusmine meistriliigasse, sest kuuldavasti räägitakse ProA ja ProB ühinemisest. Rennes võitis ProB põhihooaja 16punktilise eduga järgnevate ees, kuid kuna kaotas finaalmängu Nice’ile 2:3, siis meistriliigasse ei tõusnud. Fännid peavad tänavust reeglit, kus kõrgemale kerkib vaid üks meeskond, ebaõiglaseks ning on algatanud petitsioon, et Rennes tõuseks samuti meistriliigasse. Oma hääle selleks saab anda SIIN.