Reedel läks Tirol kodusaalis vastamisi seni võiduta püsiva Weizi VBC-ga, kellele loovutati geimides vaid 15, 18 ja 19 punkti. Üleplatsimängijaks kerkinud Eesti koondislane Martti Juhkami panustas võitu 16 punkti, jäädes mängu parimana 12 silmaga plusspoolele. Eestlane realiseeris 18-st rünnakust 10 (56%) ja lisas koguni kuus ässpallingut. Teine koondislane Renee Teppan reedel väljakul ei käinud.

Eilses vastasseisus võttis Tirol koduväljakul vastu kuue punktiga tabeli keskossa kuuluva Klagenfurti VBK Wörther-See-Löweni. Sarnaselt reedesele kohtumisele ei tekkinud Innsbrucki meeskonnal probleeme, kui vastane kogus geimides vaid 20, 18 ja 18 punkti. Rünnakul suurepärase etteaste teinud Teppan lõi 34-st tõstest maha 25 (74%) ja lisas ühe blokipunkti. Üleplatsimängijaks tõusnud eestlase kasutegur oli kohtumise parim +22. Juhkami alustas eilses kohtumises algkoosseisus esimeses ja teises geimis, tuues võitjatele kuus rünnaku (50%) ja kaks blokipunkti.

Viie vooru järel täisedu 15 punkti kogunud Tirol hoiab tabelis teist kohta. Samad punktid on kirjas ka suurimal rivaalil Bleiburgi SK Posojilnica Aich/Dobil, kes viies mängus ühtegi geimi veel loovutanud ei ole.