Balti liigas sai Rakvere Tartust poolfinaalis jagu ja võitis hiljem ka karika. Eile võtsid Emajõe Ateena pallurid Eesti meistrivõistluste raames revanši näitajatega 21 : 25, 25 : 19, 25 : 23, 19 : 25, 15 : 12.

Põhihooajal lootis Bigbank enim kanadalasest diagonaalründajale Bradley Gunterile. Balti liiga veerandfinaalis jalga vigastanud suruhaamer tuli eile teises geimis esimest korda taas platsile, kuid esialgu on tema löögikõrgused veel varasemaga võrreldes madalad. Kanadalase kontole kogunes kaheksa silma.

Naaber realiseeris 19 rünnakust 14 (74%), lisas kaks blokki ja tema efektiivsusnäitaja oli koguni +13.

Liidriks ja vedajaks kujunes hoopis 212-sentimeetrine keskblokeerija Mart Naaber. Ta realiseeris 19 rünnakust 14 (74%), lisas kaks blokki ja tema efektiivsusnäitaja oli koguni +13. „Olen Mardi üle väga uhke ja kogu meeskond peab talle tänulik olema,” lausus Bigbanki juhendaja Oliver Lüütsepp. „Tegelikult tahtsime veel Bradleyta hakkama saada, aga midagi ei olnud teha, pidin ta Markus Uuskari asemel siiski sisse panema. Jalg oli tugevalt teibitud. Tema platsilolek sisendab teistesse kindlust, isegi kui ta ise punkte ei too. Loodetavasti jäi jalg terveks ja läheb iga päevaga paremaks.”

Hästi toetasid Naabrit Stefan Kaibald ja Meelis Kivisild, kes tõid vastavalt 14 ja 11 punkti. Rakvere resultatiivseimad olid Siim Põlluäär 21 ning Romet Priimägi ja Kevin Saar 12 punktiga.

Kolme võiduni peetava poolfinaalseeria järgmine kohtumine toimub juba homme Rakveres.