Kell 17:00 algaval üritusel toimub showmäng, kus antakse lahing äsja Eesti võrkpallikarika võitnud Pärnu VK mängijatele. ESS Pärnu VK 2004 meeskond mängib koosseisus: Jaanus Nõmmsalu, Avo Keel, Raimo Pajusalu, Argo Meresaar, Sten Esna, Kristjan Õuekallas, Mihkel Roosme, Mait Pärg, Veiko Lember, Kert Toobal, Aivis Eida, Valts Mihelsons, Austris Stals. Ässasid juhendab soomlasest peatreener Pasi Rautio.

Et võimalusi võrdsustada, siis saavad ässad punkte uute ja noored vanade võrkpallireeglite järgi. Mängu kommenteerib otse väljaku kõrvalt Eesti kõige populaarsem spordikommentaator Kalev Kruus.

Toimub ka prominentide teatevõistlus „Linnapea karikas“, kus tiimide kaptenid on Pärnu linnapea Toomas Kivimägi ja Pärnu Võrkpalliklubi president Villu Voogel.

Mängu vaheajal korraldatakse publikule suur viktoriin „Tunne Pärnu võrkpalli“. Auhinnad on välja pannud Pärnu Postimees, Wendre ja Unibet. Päeva juhivad ja auhinnamänge korraldavad Lauri-Kare Laos ja Ahti Puudersell, esinevad Pärnu VK tantsutüdrukud.

ESS Pärnu VK saavutused 2000-2006:

2000/2001 hooajal mängiti Euroopa tugevuselt teises sarjas Top Teams Cup. Ülinapi kaotusega Soome klubile Pateri oldi sunnitud jätkama CEV sarjas, seal võideti alagrupp ja saavutati 9. koht.

2001/2002 hooajal alustati taas Top Teams sarjas, CEV sarjas jõuti alagrupi võitjana taas 9. kohale.

2002/2003 hooajal võideti Top Teams Cup alagrupp, aga kaotati esikaheksa seas võiduseisudelt hilisemale karikavõitjale Hollandi Apeldoorni Piet Zoomers.

2003/2004 hooajal mängiti juba Meistrite liigas. Prantsusmaa Toursi, Moskva Odintsovo ja Saksamaa Friedichshafeni vastu suurüllatusteni ei jõutud, aga kogeti ise ja näidati kodupublikule väga heal tasemel ja meeldejäävat võrkpalli.

2005/2006 hooajal osaleti taas CEV sarjas, kus saadi alagrupis 2. kohaga ja sellega piirduti alagrupimängudega.