Kusti Nõlvak rääkis pärast alagrupimänge, et hea on tunnetada edasiminekut otsustavate punktide mängimisel, kuigi kuumus paneb kohati pea ringi käima, vahendab volley.ee.

Esimeses alagrupimängus alistati 2:1 (21:16, 19:21, 15:13) Austria duo Christoph Dressler - Alexander Huber. Teises alagrupikohtumises mängiti alagrupi võidule sakslaste Philipp Arne Bergmanni - Yannick Harmsiga ja see kohtumine võideti 2:0 (21:19, 24:22).

"Hommikune mäng oli mõlemalt poolt rabe ja vigaderohke, oli ju turniiri esimene mäng ka. Lõpus olime ise kindlamad ja võtsime oma. Kuum oli küll, mul käis vahepeal ikka pea ringi ja pulss puperdas seal üleval kuskil. Hea näha, et kõige otsustavamate punktide mängimises oleme sammu edasi astunud küll," kommenteeris Nõlvak avamatši.

"Teine mäng oli palli taga ajamine tuules. Suutsime olukorda veidi paremini aktsepteerida ja kohaneda kui sakslased. Sakslased on alati väga korrektsed ja distsiplineeritud oma mängus, tuulega peab aga vahel igasuguseid trikke tegema, et punkti saada. See tuli meil paremini välja ja aitasime üksteist ka platsil palju. Sakslased paistsid rohkem pinges olevat," lisas rannavõrkpallur.

Turniir jätkub eestlaste jaoks reedel.