Tiitlit asuvad kaitsma Karl Jaani ja Rain Raud, kes alistasid eelmisel aastal finaalis Mart Tiisaare ja Martti Rosenblati. Kohal on ka mullused pronksmedalistid Rein Tiisaar ja Urmas Piik ning neljanda koha omanikud Maksim Petrov/Aleksei Povjakel. Kindlasti tahab oma sõna sekka öelda ka Eesti parim rannavõrkpallur Rivo Vesik, kelle paariliseks on Kristo Kollo vigastuse tõttu endine Eesti koondise libero Sten Esna.

Kuressaares toimuv Tradehouse Cup'i näol on ühtlasi tegemist meeste arvestuses Premium 7 Grand Prix viimase etapiga, naised tõmbavad sarjale joone alla järgmisel nädalal Tõrvas toimuvate Eesti meistrvõistlustega. Meeste seas on enne viimast osavõistlust liidrikohal Jaani ja Raud, kes olid kokkuvõttes parimad ka eelmisel aastal, kirjutas volley.ee.

Kohtumised algavad Kuressaare rannas reedel kell 17:00, võistkonnad peavad osavõtust teavitama peakohtuniku (Mehis Merilaine) kas kohapeal või telefoni teel (5018259) hiljemalt kell 16.

Võistkonnad jagatakse kahte nelja- ja kahte kolmeliikmelisse alagruppi ning reedel on kavas mängida esimesed kaks vooru. Laupäeval jätkuvad kohtumised kell 10:00 alagrupikohtumistega, play-off'idega on plaanis alustada kell 13:00.

Turniirile registreerusid

Aleksei Povjakel - Maksim Petrov
Mart Müür - Ivo Taul
Sten Esna - Rivo Vesik
Karl Jaani - Rain Raud
Ragnar Kalde - Karli Allik
Kaspar Pomerants - Kaarel Pomerants
Kaarel Kais - Argo Arak
Rein Tiisaar - Urmas Piik
Martti Keel - Hindrek Pulk
Helar Jalg - Siim Põlluäär
Markkus Keel - Johan Vahter
Ragnar Pähn - Sven Saarpere
Mihkel Nuut - Karl Maidle
Dmitri Korotkov - Reimo Reimand