Läti vastu saatis Cretu diagonaalründajana platsile Renee Teppani, kellel oligi suur roll 3:1 võidu sepistamisel. Kokku temalt selles mängus 17 punkti (kasutegur +8; rünnakuprotsent 39%). Iisraeli vastu mängis aga senine esinumber Oliver Venno, kes tegutses samuti priimalt – 19 punkti (+14, 57%). Neid numbreid üks-ühele võrrelda ei tasu, sest vastased ja mängu iseloomud olid erinevad.

„Ka Läti vastu nad ei teadnud, kumb alustab,” selgitas Cretu, et tema silmis pole selget esinumbrit. „Mul on valikus kaks maailma tippklassi diagonaalründajat. Teen valiku sõltuvalt vastasest ja lähtun ka sellest, kuidas treeningute põhjal tundub kummalgi minek olevat. Otsustan koos oma abilistega, seekord otsustasime kasutada Reneed Riias ja Oliveri siin.”

Mõistagi pälvis hästi tegutsenud Venno kiidusõnu. „Muidugi olen temaga täna rahul. Ta täitis taktikalisi ülesandeid, oli agressiivne ja kaitses hea, blokis tegutses korrektselt, saime mitmeid kasulikke puuteid. Ta suudab meid alati positiivselt üllatada, tal on imelised oskused,” rääkis Cretu.