Kreek oli efektiivne eelkõige rünnakul, realiseerides punktiks 8 tõstet 12-st, blokiga lisas ta kaks ja pallinguga ühe silma, kirjutab volley.ee.

Temporündaja sõnas volley.ee-le, et saadud kolm punkti olid nende meeskonnale väga olulised. "See oli hea võit. Ise olin rünnakul suhteliselt tasemel, vaid blokis ja servil oli etteaste natuke kasin," täpsustas ta enda tegutsemise kohta.

Keith Pupart ja Arago de Sete pidid tunnistama võõrsil Beauvais' paremust, samale tiimile jäi eelmises voorus mäletatavasti alla ka Pariis. 1:3 kaotusmängus viibis eestlasest nurgaründaja väljakul kogu kohtumise ja oli üks oma meeskonna parimaid - 10 punkti kogus ta +8 kasuteguri juures.

Õdede Natalja ja Polina Bratuhhina ja Eliisa Peiti naiskond Terville Florange oli laupäeval vastamisi liiga liidri RC Cannes'iga ja võttis vastu kindla 0:3 kaotuse. Polina Bratuhhina-Pitou oli 15 punkti ja +10 kasuteguriga oma naiskonna parim, Natalja saagiks jäi 6 silma, kogu mängu kaasa teinud Peit kogus 4 punkti.

Meistrivõistluste esikohta hoiab viis vooru enne lõppu Cannes 49 punktiga, Pariis on teine (46), Lyon kolmas (42), tiitlikaitsja Tours neljas (38) ja Sete viies (37). Järgmises voorus on Puparti ja Kreegi meeskonnad 1. märtsil vastamisi omavahel. Naiste hulgas on Terville 12 punktiga kümnes.