Pariisi Volley, kes eelmisel aastal lõpetas meistrivõistlused hõbedasel positsioonil, alustas hooaega 3:1 (20, 19, -23, 20) võiduga Nantes Reze üle, teatab volley.ee. Eesti koondislane tegi suurepärase mängu, kogudes +12 kasuteguri juures 16 punkti. Rünnakuid realiseeris Kreek 13-st 9, 5 punkti tuli blokist ja 2 pallingult.

Kreek ütles, et on oma 16 punktiga väga rahul. "Kolmandas geimis lasime veidi jala sirgu ja vastane oli piisavalt heal tasemel, et kohe ära karistada," sõnas mängumees. Pariisi meeskonna mäng läheb Kreegi sõnul järjest paremaks ja koosseisus suuri muudatusi läbi elanud meeskond tundub vähemalt sama hea kui mullu.

Keith Pupart ja Arago de Sete mängisid Ajaccioga küll esimeses ja kolmandas geimis võrdselt, kuid tabelisse kirjutati siiski 0:3 (-23, -20, -23) kaotus. Mängu esimese poole kaasa teinud Pupart kogus rünnakul vaid neli punkti (15 katsest) ja vahetati pingile. Meeskonna resultatiivseim oli diagonaalründaja Ivan Raic (24, +13), võitjate kapten Jovica Simovski oli 26 punkti ja +19 kasuteguriga kogu mängu parim (STATISTIKA).

Ligue A esimeses voorus olid võidukas ka Toulouse (3:1 vs Lyon), Cannes (3:1 vs Montpellier), St-Nazaire (3:1 vs Tourcing) ja Chaumont (3:2 vs Narbonne). Avavooru viimane kohtumine peetakse homme, kui tiitlikaitsja Tours VB sõidab külla Beauvais'le.

Prantsusmaa naiste meistrivõistlused algavad järgmisel nädalal, eestlannade Natalja ja Polina Bratuhhina ning Eliisa Peiti koduklubi Terville Florange võõrustab reedel Venelles' naiskonda.