Kreek rääkis volley.ee-le, et avageimi võit tuli väga lihtsalt (tulemusega 25:11), kuid seejärel jäädi hätta planeeriva servi vastuvõtul. "Need olid tähtsad kolm punkti, meie eesmärgiks on põhiturniir lõpetada esimese kahe seas," sõnas Kreek.

Meeskonna hetkevorm on Kreegi sõnul tõusuteel: "Nüüd, ilma meistrite liiga mängudeta on aega rohkem - saab rahulikult võtta ja ei ole pikki väsitavaid reise."

Keith Pupart ja Arago de Sete pidid vastu võtma järjekordse 2:3 kaotuse, reedel peetud mängus jäädi alla kolmandaks tõusnud Toulouse'i meeskonnale. Neli silma kogunud Pupart vahetati teises geimis pingile ja jäeti sinna mängu lõpuni.

Pariisi vastaseks on järgmises voorus 14. veebruaril Beauvais, Sete võõrustab päev hiljem kokku Montpellier' meeskonda. Juba teisipäeval avaneb aga Puparti tiimil võimalus teenida punktilisa, kui tagantjärele mängitakse 14. vooru kohtumine Nantes Reze meeskonnaga.

Meeste põhiturniiri liider on jätkuvalt AS Cannes (44 punkti), vaid ühe silma kaugusel on Pariis. Sete on kaheksas (31), kuid viiendast kohast lahutab neid üks punkt.

Terville Florange kaotas laupäeval 0:3 St-Raphaël'i naiskonnale, Natalja Bratuhhina kogus 10, tema õde Polina 8 punkti, Eliisa Peit mänguaega ei saanud. Terville on jätkuvalt 11 punktiga 9. kohal, viimasest play-off kohast lahutab neid aga juba 7 silma.