Avageimi võitis Pariis 22 minutiga 25:14, eduseis võeti kohe esimestest punktidest ning viimaseks viigiseisuks jäigi 0:0. Ka teisi geimi vältel hoidis Pariis mõnepunktilist eduseisu, kuid kodumeeskond jõudis järele ja omas ka kahte geimpalli, lõpp kuulus siiski napilt 28:26 Pariisi meeskonnale ning edasipääs poolfinaali oli kahe geimivõiduga tagatud.

Kui edasipääseja oli otsustatud, vahetas Pariisi meeskonna peatreener Dorian Rougeyron pingile neli põhimeest - diagonaalründaja Mory Sidibe, nurgaründaja Marko Ivovici, sidemängija Guillermo Hernani ning Eesti koondislasest temporündaja Ardo Kreegi. Kolmanda geimi suutis sisuliselt teise koosseisu vastu mänginud Bühl 25:21 võita, kuid otsustavas oli jällegi parem Pariis.

Kolmest Eesti koondislasest saab oma esitlusega rahule jääda eelkõige Ardo Kreek, kes kahe mängitud geimi jooksul tõi 5 punkti (rünnak 7-st 4) ja näitas efektiivsust +4. Küllalt tagasihoidlik oli Andri Aganitsa panus, blokis kogunes punkte 2 ja rünnakul 4. Martti Juhkami oli küll 10 punktiga oma meeskonnas resultatiivsuselt kolmas, kuid näitas vaid 21%-list rünnaku resultatiivsust. "Statistika näitas mul kehva rünnakut, aga sain kohati palju keerulisi olukorda lahendada. Pariis sai palju blokis käsi vahele ja mängisid kaitses hästi," sõnas Juhkami enda tegutsemise kohta.

Kogu mängu iseloomustuseks ütles Juhkami, et tegemist oli justkui kahe erineva mänguga: "Esimesed kaks geimi olid pinged ja emotsioonid, peale seda rahulik." Samas toonitas ta, et kokkuvõttes sai otsustavaks teise geimi lõpp: "Läksin 22:24 kaotusseisus servima, jõudsime tugeva servi toel järele ja rahvas tuli ka kaasa, kuid me ei suutnud otsustavat punkti ära lüüa ning see sai määravaks."

Ardo Kreek tundis heameelt selle üle, et sai pärast kahte geimivõitu esimest korda sel hooajal ka mängu pingilt jälgida. "Alustasime hästi, tegutsesime õnnestunult nii blokis kui kaitses ja selle tulemusel rebisime kohe eest ära." Koondisekaaslastest tunnustas Kreek Juhkami head serviseeriat teises geimis, kuid pidi samas tõdema, et Aganits ei jäänud millegi erilisega silma.

Pariisi Volley poolfinaalvastase selgitavad Constanta Tomis (Rumeenia) ja Ankara Maliye Milli Piyango (Türgi) homme, edasipääsule on lähemal Rumeenia meeskond, kes võitis võõrsil avamängu tulemusega 3:1. Tabeli alumises pooles kaotas Nižni Novgorodi Gubernija üllatuslikult Piraeuse Olympiacosele kordusmängu 1:3, kuid võitis siiski kuldse geimi 15:8 ning tagas pääsu poolfinaali. Venelaste vastase selgitavad homses mängus Poola klubi Belchatow PGE Skra ja sakslaste VfB Friedrichshafen, avamängu selles paaris võitis Belchatow 3:2.

CEV Cup challenge-ringi kohtumised:
TV Bühl - Pariisi Volley 1:3 (-14, -28, 21, -19), avamäng 0:3
Constanta Tomis - Ankara Maliye Milli Piyango kordusmäng toimub 13.02, avamäng 3:1 Constantale
Piraeus Olympiacos - Nizni Novgorodi Guberniya 3:1 (-18, 21, 21, 22) & kuldne geim 8:15, avamäng 0:3
Belchatow PGE Skra - VfB Friedrichshafen kordusmäng toimub 13.02, avamäng 3:2 Belchatowile