Eesti alustas täna algkoosseisus sidemängija Robert Viiber, nurkades Andrus Raadik ja Rauno Tamme, temporündajatena Andri Aganits ja oma sajandal koondisemängul Henri Treial, diagonaalründajana Timo Tammemaa ning libero positsioonil Silver Maar. Tavaliselt temporündajana mängiva, alles eile koondisega ühinenud, Tammemaa katsetamine diagonaalründaja kohal oli ilmselgelt treenerite tänase päeva põhiline eesmärk.

Esimest geimi alustasid veidi paremini külalised, aga geim kulges siiski tasavägiselt, Eesti läks otsustavaid punkte mängima väikeses eduseisus kuid veidi jäi siiski puudu ning pika ja tasavägise lõpu pööras enda kasuks hoopiski Slovakkia 33:31. Heas hoos oli geimis Raadik, kes kogus meie parimana 8 (+4) punkti (13-st tõstest lõi mees punktiks 7 (53%) ja lisas ühe serviässa. Diagonaalründaja Tammemaa panustas 6 punktiga, aga rünnakutel suutis ta punktiks lüüa vaid 4 palli 14-st.

Teist geimi alustasime kahe vahetusega. Väljakule tuli Treiali asemel Mihkel Varblane ja Raadiku asemel Kristo Kollo. Lühidalt kokku võttes oli see geim täielik õudus, meie meeskonnal ei õnnestunud praktiliselt ükski mänguelement - Eesti vastuvõtt oli 27% (vastastel 64), rünnakute õnnestumine 26% (vastastel ülikõva 64). Geimikaotus Eestile 12:25.

Kolmandaks geimiks muutis peatreener Gheorghe Cretu taas koosseisu. Platsile tulid sidemängija Markkus Keel, tempod Varblane ja Mart Naaber, nurgad Tamme ja Märt Tammearu ning libero Stefan Kaibald. Diagonaalründajana jätkas Tammemaa. Geimi alustas see seltskond väga hästi minnes 4-5 punktiga juhtima. Geimi keskpaigas suutis Slovakkia siiski mängu tagasi tulla, mängumeeste punkte hakati mängima Eesti minimaalses eduseisus ning otsustavad punktid ja geimivõit läkski taas külalismeeskonnale 25:22. Geimi parim oli meie meeskonnas Rauno Tamme 4 (+1) punktiga, Tammearu ja Tammemaa lisasid kumbki 3.

Treenerite kokkuleppel mängiti ka neljas geim, kus Cretu tegi ühe vahetuse võrreldes kolmanda geimiga. Tamme asemel tuli mängu Kevin Saar. Geim kulges Slovakkia kindla kontrolli all ja võit neile üpris kindlalt 25:19. Positiivselt poolelt saab siit geimist kaasa võtta diagonaalründaja Timo Tammemaa etteaste. Tema arvele jäi 7 (+6) punkti rünnakute õnnestumise protsendiga 58%.

Kogu mängu kokkuvõttes oligi Tammemaa Eesti resultatiivseim 18 (+3) punktiga. Tema rünnakute õnnestumise protsent oli 38 (39-st tõstest punktiks 15), lisaks tõi ta 3 punkti blokist. Nurgaründajad Andrus Raadik ja Rauno Tamme lisasid kumbki 8 punkti, kusjuures kapteni kohuseid täitev Raadik käid platsil vaid esimeses geimis. Märt Tammearu lisas 7 (+4) ja samuti vaid ühes geimis mänginud Henri Treial 5 (+4) punkti.

Vastaste parim oli 14 (+8) punktiga nende diagonaalründaja Filip Gavenda.