Avageimis oli meie paar ees nii 7:4, 8:6 kui ka 10:8, ent siis said Tobias Winter/Lorenz Peter Petutschnig seitse punkti järjest ja kallutasid avageimi 19-minutilise mängu järel enda kasuks 21:15, kirjutab volley.ee. Teises geimis ei pääsenud Kollo ja Vesik kordagi juhtima ja 17 minutit väldanud geim lõppes Austria paari 21:16 paremusega.

Rünnakul realiseerisid vastaset 48-st üritusest 21, Kollo ja Vesik 55st 19. Blokiga teenisid austerlased seitse punkti ja meie kolm. Enda eksimusi kogunes meie paaril 14, vastastel kaheksa, neist servivigu oli vastavalt neli austerlastel ja kaks meil. Kohtumise ainsa serviässa lõi Rivo Vesik.

„Rivo oli täna hädas rünnakuga, Kristol ei õnnestunud tõsted. Austerlased panid piiri kinni ja meie ei suutnud sellele lahendust leida,“ ütles meeskonna treener Kristjan Kais.

Kollo-Vesiku viimane alagrupimäng on homme kell 10.00 Suurbritannia duoga Chris Gregory – Jake Sheaf. Praegu on eestlased alagrupis kolmandal kohal, alagrupivõitja pääseb otse 1/16 finaali, 2.-3. koht mängivad homme õhtul play-off’is.

Teises G-alagrupi mängus alistasid hispaanlased Francisco Alfredo Marco Arroyo ja Christian Garcia Rodriguez 45 minutiga 2:0 (21, 14) Suurbritannia paari Jake Sheaf ja Chris Gregory. Pärast kaht vooru on täisedu austerlastel, ühe võidu on kogunud meie paar ja hispaanlased, mõlemad kohtumised on kaotanud britid.