Teises ringis mängivad eestlased 20. asetatud norralaste Lars Tveit Retterholt-Bjarte Uskeniga.

Turniiri eel:

Kolmapäeval mängiti Antalyas kvalifikatsioon, kus 32 paari hulgast selgusid kaheksa viimast põhiturniirile pääsejat (otse põhitabelisse pääsesid 24 parimat paari). Meie meestest parema asetusega mängijad Antalyas on austerlased Clemens Doppler - Alexander Horst, lätlased Aleksandrs Solovejs - Martins Plavins ja austerlased Daniel Müllner - Jörg Wutzl.

Kollo ja Vesik saabusid Türki esmaspäeva öösel, teisipäeval tehti kohapeal kaks ning kolmapäeval üks treening. "Ettevalmistus selleks hooajaks algas Tartus, treenisime Nõo rannahallis ja nüüd ootab ees sissejuhatav turniir kogu hooajale," ütles Kollo, jätkates: "Lühikese ettevalmistuse pealt on esmaseks eesmärgiks eelkõige oma mängu parandamine ja koostöö leidmine."

Eelseisvast hooajast rääkides sõnas Kollo, et peamiseks eesmärgiks on hästi mängida Grand Slam etappidel ning kui pääse lunastatakse, siis ka juuni alguses toimuval Euroopa Meistrivõistluste finaaliturniiril. Järgmise võistlusena on eestlastel kavas Anapa MK-etapp, kus eelmisel aastal saavutati hinnatav üheksas koht.

Samal ajal Antalya võistlusega mängitakse Mehhikos Puerto Vallarta MK-sarja turniir, kus suurimaks favoriidiks on lõunanaabrid Aleksandrs Samoilovs ja Janis Smedins. Hooaja esimese kõrgeima tasemega võistlussarja - FIVB Grand Slam etapi Hiinas Shanghais võitsid mai alguses itaallased Paolo Nicolai ja Daniele Lupo, Samoilovs - Smedins saavutasid hõbeda ja sakslased Jonathan Erdmann - Kay Matysik pronksi.