Õnnetu nädalalõpp sai alguse reedel, kui Mart Tiisaare meeskond Kuopio LEKA Volley jäi üllatuslikult 1:3 alla Rantaperkion Iskule, teatab volley.ee.

Tiisaare esitlust võib pidada igati korralikuks, sest diagonaalründaja kogus +13 kasuteguri juures 19 silma. Kahjuks jättis meeskonnakaaslaste mäng soovida, erilistes raskustes oldi just pallingu vastuvõtul (45%). "Seekord võib kivi oma meeskonna kapsaaeda visata," oli Tiisaar konkreetne, täpsustades: "Vastane oli küll hea, aga me ise olime kaotuse põhjuseks. Vastuvõtt oli väga käest ära ja et esimene sidemängija oli vigastatud, jäid ründajad tihti ebamugavatesse olukordadesse."

Järgmistele mängudele vaadates on Tiisaar lootusrikas: "Hea oleks play-offis mitte Tiikerite või VaLePaga kokku minna, siis on võimalused esinelikusse jõuda reaalsed," rääkis eestlasest diagonaalründaja. Samas on Soome meistrivõistluste kohamängude süsteem omapärane, ning põhiturniiril saavutatud kohast veerandfinaali vastane ei sõltu, sest esineliku meeskonnad valivad endile vastase 5.-8. koha saavutanute hulgast.

Karl Külaotsa tiim Korson Veto jäi pühapäeval 1:3 alla Oulu Ettale, Külaots käis platsil igas vahetusest ja kogus arvestatavad 12 silma. Loimaa Hurrikaani jäi samuti pühapäeval peetud mängus 1:3 alla Raision Loimule, sidemängija Tauno Lipp sekkus vahetusest kolmandas ja neljandas geimis.

Hurrikaani langes tabelis neljandaks (46 punkti) ja LEKA seitsmendaks (39), Korson Veto jätkab üheksandana (27). Põhiturniiri lõpuni on meeskondadel veel 7 kuni 10 mängu, veerandfinaalidega tehakse meeste meistrivõistlustel algust 14. märtsil.

Anu Ennoki naiskond, meistrivõistluste liider Salo LP Viesti möödunud nädalal ei mänginud. Sel nädalavahetusel ollakse vastamisi LiigaPloki ja Kuortane tiimidega.