Võitjate ülekaal väljendus igas mänguelemendis, kõige selgemalt aga rünnakul (56% vs 38%) ja vastuvõtul (74% vs 52%), kirjutab volley.ee.

Sidemängija Toobal tegi kaasa kogu mängu, ainsa punkti tõi ta rünnakul. Kuuba leegionäride Romero Poey ja Ismael Fernandezi lahkumise järel puuduvad meeskonnas liidrid ning viimases mängus ei jõudnud ükski Inegöli mängija kahekohalise punktisummani.

"Seis on jah hetkel nutune, lisaks lahkunud kuubakatele olid paar türklast ka vigastatud," rääkis Toobal volley.ee-le. Sellest tulenevalt mängis Inegöli temporündaja diagonaali positsioonil ja 18-aastane libero, kes polnud trennis kordagi rünnanud, tegutses nurgaründajana.

Lahkunud Poey ja Fernandezi kohta teadis Toobal rääkida, et vaidlus on jõudnud välja rahvusvahelise alaliidu FIVB-ni, sellega tegelevad juristid ja Inegöli klubi on koostamas omapoolset nägemust probleemist. "Kusagil mujal nad praeguse seisuga kindlasti mängida ei tohi, siit läks vähemalt üks Itaaliasse, kus ta on elanud peale Kuubalt põgenemist 7 aastat (vahepeal kodus käimata). Teine arvatavasti läks Kuubale tagasi," mõtiskles Toobal. Keerulise algusega hooajale edasi vaadates teadis Toobal rääkida, et meeskonna treener otsib vähemalt ühte uut mängijat ja türklased, kes peavad nüüd hakkama kandma põhiraskust, peavad lihtsalt uue rolli ja suurema vastutusega harjuma.

Kuuenda vooru põnevusmängus olid vastamisi seni kaotuseta püsinud Izmiri Arkas ja Ankara Halkbank, napi 3:2 võidu võttis viimati nimetatu. Halkbank juhibki 17 punktiga meistrivõistlusi, järgnevad Arkas (16), Istanbuli Fenerbache (12), ja Istanbuli Besiktas (12). Inegöl püsib avamängu võidust saadud 3 punktiga kümnendal kohal.