Võidumängus tegi Toobal kaasa kõik viis geimi ja tõi sidemängija kohta korraliku punktisumma, kirjutab volley.ee. Seitsmest silmast viis tulid serviässadest ja kaks blokist. Meeskonna resultatiivseim oli 70%-liselt rünnakuid realiseerinud diagonaal Ersin Durgut (26 punkti, +17).

Toidumürgitusest räsitud tiim mängis Halkbankiga tasavägiselt

Eesti koondise sidemängija käis eilses 1:3 kaotusmängus Halkbanki vastu platsil vaid korraks avageimis, sest tervis enamat ei lubanud. "Eelmise nädala mängult saime mingi taudi ja ma olin lausa paar päeva haiglas. Diagnoosiks pandi toidumürgitus," rääkis Toobal.

"Meie meeskonnast tabas see õnnetus seitset mängijat, lisaks ühte korv- ja jalgpallimeeskonda, kes olid meiega samas hotellis," selgitas Toobal. Tulemus Halkbanki meeskonnaga polnud suur pettumus, sest teisel pool võrku olid mitmed tippmängijad - sidemängijaks on Soome koondislane Mikko Esko, nurgaründajad Osmany Juantorena (KUuba) ja Michal Kubiak (Poola).

"Eile lihtsalt polnud selline mäng, kus millegiga riskida. Palju tähtsam oli 3:2 võit Sahinbey üle. Ise võtan tablette ja vaikselt hakkab tervis tagasi tulema," kirjeldas Toobal oma parenemist.

Igegöl on kogunud üheksa vooruga kaheksa punkti, see annab 12 meeskonna hulgas üheksanda koha. Enne jõule peetakse avaringi viimased voorud, Inegöli vastasteks on tugevad Istanbuli meeskonnad Galatasaray ja Fenerbache.