"See esitus, mille Ozolnieki tegi... Olen kaua siinsel võrkpallimaastikul tiirelnud ning Ozolniekit ka enne näinud, aga eilne esitus oli midagi erilist - neil õnnestus kõik!" selgitas pärnakate peatreener Avo Keel, kes oli vastaste tegutsemisest selgelt hämmingus.

"Et lugejad aru saaksid, mida mõtlen, tooksin ühe näite: kui Eesti 2008. aasta EM-i kvalifikatsioonis kodus Poolat võitis ja koha finaalturniirile tagas, olid tähed ja kuu ilmselt ühe joone peal. Sama juhtus eile Ozolniekiga," lisab Keel.

"Ütlesin ka mängijatele pärast kaotust, et tabeliseisu poolest oli see tõesti üllatuskaotus, aga arvestades seda, kui hästi Ozolnieki mängis, polnud tulemuses midagi üllatavat."

"Me ei teinud tegelikult üldse halva mängu. Näiteks esimese geimi kaotasime 19:25, kuigi realiseerisime 67% oma rünnakutest. Et pärast taolist rünnakutäpsust geimis vaid 19 punkti koguda - ka sellist asja pole ma varem oma klubidega näinud."

Keel lisab, et kuigi volley.ee lehel on üleval veidi "leebemad" numbrid, näitas klubi poolt tehtud statistika, et Ozolnieki tegi kolmes geimis kokku vaid viis omaviga - esimeses kaks, teises ühe ja kolmandas kaks (arvestatud nii servivigu kui rünnakueksimusi). Võrdluseks: Eesti tippklubid on teinud tänavu üksnes servivigu paljudes mängudes üle 20.

Tasub lisada, et Pärnu pidi Ozolnieki vastu hakkama saama mitme oma põhimeheta. Andrus Raadik on reielihase vigastusest küll sisuliselt taastunud, ent riskide vältimiseks teda veel ei mängitatud, Martti Keelel hakkas pärast laupäevast kohtumist Jelgavaga väga paha ning Ozolnieki mängule eelnenud öö jäi tal seetõttu vahele. Taavet Leppik on aga taas hädas põlvevaluga. Puudu oli ka hüppeliigese välja väänanud Harri Palmar.

Keele sõnul on pärast eilset kaotust üsna keeruline põhihooajal praegusest neljandast kohast üles ronima hakata. "Meil on tugevamatest ainsana kõigi tabeli esimese poole klubidega mängimata. Selge see, et loodame siiski põhiturniiri kolmandana lõpetada, sest neljandaks jääv meeskond peab play-off'is kohe rinda pistma Riiaga."