Avamatšis alustasid Karl Jaani ja Rain Raud väga hästi Dries Koekelkoreni ja Tom van Walle vastu, minnes juhtima 7:2, 11:5 ning 14:7. Vastased asusid aga vahet vähendama ja jõudsid järele seisul 17:17. Pärast punktivahetust noppisid belglased järgmised kolm punkti ja võitsid avageimi 21:18. Teises geimis olid Koekelkoren ja Walle paremad 21:10. "Esimese geimi alguses käest antud suure edu järel oli raske ennast koguda," nentis 38 minutit kestnud kohtumise järel Jaani. "Belglased alustasid teist geimi väga võimsalt ja jäime tagaajaja rolli. Me ei saanud kuidagi järele, tegime mõne lihtsa vea ja seis tablool räägib enda eest," lisas Raud.

Teises matšis läks meie esipaar Kristo Kollo/Rivo Vesik vastamisi Bob Douweni ja Robin Adriaenseniga. Kiire 6:2 spurdi järel tulid belglased järele ning haarasid geimi keskel omakorda neljapunktilise edu. Vesik ja Kollo suutsid seisu võrdsustada, ent tasavägise geimi lõpplahenduse kallutasid belglased enda kasuks 23:21. Teises geimis oli nende edu selgem ning kohtumise lõppedes olid tablool numbrid 21:15. "Mängisime kehvasti, värin oli sees kohe algusest. Me ei suutnud enda kaitsepalle ära realiseerida," lausus Vesik.

Meie koondise jaoks jätkub turniir homme kell 10.00, kus vastaseks on kas Iisrael või Portugal. Nende omavahelises duellis on seis pärast kaht matši 1:1. Finaalipääseja selgitab kell 15:00 algav kohtumine, vahendab volley.ee.