Florange naiskonna ründaja Polina Bratuhhina tegi kaasa terve mängu ja täitis kapteni rolli. Tema kaksikõde Natalja sekkus teise geimi keskel ja oli viimase geimi teises pooles platsil kuni lõpuni.

Polina Bratuhhina kommetaar: „Chamalierois` on küll kaotanud kõik neli mängu, kuid meie vastu võitles väga hästi. Naiskonnas on neli mustanahalist väga jõulist mängijat, kes tekitasid palju ebameeldivusi. Võitsime küll 3:0, kuid igas geimis olime tagaajaja rollis. Põhjuseks võis olla ka see, et meie esimene sidemängija (kapten) on vigastatud ja kolmeks nädalaks mängust väljas. Õnneks olime geimilõppudes kindlamad ja tegime otsustaval hetkel oma punktid ära.“

Ardo Kreegi (Pariis), Keith Puparti ja Raimo Pajusalu (Rennes) klubi peab oma teise vooru kohtumise teisipäeva hilisõhtul. Omavahelise avavooru kohtumise võitis Pariisi Volley 3:1.

Soomes selgusid karikavõistluste poolfinalistid. Naistest üritavad finaali pääseda Salo Viesti – Hämeenlinna PK ja LP Kangasala – Orivesi Ponnistus (Anu Ennok), meestest Loimaa Hurrikaani (Eerik Jago) – Vammala LP ja Pielavesi Sampo – Rovaniemi Team Lakkapää. Poolfinaalmängud toimuvad kodus-võõrsil kohtumistega 19. ja 21. detsembril, finaal on kavas 5. jaanuaril.