„Esmalt hakkavad treeningud toimuma vaid Tallinna Pirita rannas, kuid kui treeningud osutuvad populaarseks, püüame trennid organiseerida ka teistesse Ctedit24 Suvevolle toimumiskohtadesse. Tasuta võrkpalli õpetus algab tund enne etappi. Igal etapil saab olema erinev treener, avalöögi teeb rannavõrkpallur Kaarel Kais,“ tutvustas Suvevolle treeningu Credit24 Rahvaliiga projektijuht Tiit Savason.

„Loodan, et kõik huvilised leiavad teisipäeval kell 17.00 tee Piritale. Eesmärgiks on enne võistlusi korralik treening läbi viia ja vajalikud nipid selgeks saada. Oodatud on igal tasemel ja igas vanuses mängijad, vastavalt oskustele ja osalejate arvule ehitatakse treening üles selliselt, et see oleks jõukohane ja piisavalt huvitav kõigile,“ kommenteeris teisipäevast treeningut viiekordne Eesti meister rannavõrkpallis Kaarel Kais.

Meeste- ja naistearvestuses peetakse võistlusi eraldi, välja arvatud juhul kui nais- või meeskondi on kokku vähem kui kolm võistkonda. Vastaval juhul koostatakse segavõistkonnad. Mängijate arv ühes võistkonnas on 3 või 4, vastavalt osalejate üldarvule. Mängud peetakse rahvusvaheliste saalivõrkpalli reeglite järgi välitingimustes. Täpne turniirisüsteem ja ajakava selgub enne võistluste algust.

Kõikide mängijate vahel, kes on osalenud vähemalt viiel etapil loositakse peale sarja viimast etappi välja kaks reisipaketti kahele Ahvenamaale rannavolle MK-etapile. Lisaks autasustatakse iga etapi esikolmikusse kuulujad ning hooaja kokkuvõttes parima reitinguga mängijad.

Suvevolle võistlustele saab end registreerida leheküljel volley.ee/suvevolle. Eelregistreerimine lõppeb päev enne igat võistlust. Etapil osalemise tasu on eelregistreerunutele 3 eurot ja kohapeal 4 eurot inimese kohta. Maksmine toimub võistluse toimumiskohas sularahas.