Kõigis kolmes esikohamängus on suurepäraseid esitusi näidanud mõlemad eestlased, kes on kahe peale toonud vastavalt 40, 32 ja viimases vasatsseisus 24 punkti, kirjutab volley.ee. Seeria kolmandas vaatuses, mis lõppes Tiroli 3:0 (14, 20, 18) võiduga, realiseeris Juhkami 14-st rünnakuüritusest koguni 10 (71%) ja tõi kaks punkti servijoone tagant. Taaskord langes Eesti koondise nurgaründajale suur koormus pallingu vastuvõtul, kui 46-st Tiroli meeskonna väljakupoolele tulnud vastase servist võttis koguni 32 vastu just Juhkami, näidates seejuures igati korralikku 53-protsendilist täpsust. Venno arvele kanti seitse punkti rünnakul (33%), neli blokis ja üks pallingul, kokku seega sarnaselt Juhkamile 12 silma.

"Võib öelda, et iga mänguga läheb enda sooritus järjest paremaks ja kui meeskond kindlalt võidab, siis on kõik suurepärane. Väga rahul olen enda serviga, sest kaks mängu järjest ei ole teinud ühtegi viga. Vastuvõtul suurt koormust omades, olen ka selle elemendiga rahul, kuigi vahepeal suures eduseisus tähelepanu hajus ja tuli paar apsu sisse," võttis enda etteaste kokku Juhkami.

"Haarasime kohe mängu alguses juhtohjad ja vastasel varinati ei tekkinudki. Meil oli üks raskem periood teises geimis, kus mängisime suure eduseisu maha, aga geimi lõpus leidsime uuesti rütmi, misjärel võitjas kahtlust enam ei tekkinud. Nüüd on vaja veelkord kinnitada, et oleme vastasest paremad ja hooaeg laupäeval Bleiburgis lõpetada," lisas eestlane.

"Meeskondlikult mängisime hästi. Serv töötas, suutsime nad võrgust kaugel hoida ning seetõttu toimis meie blokk ja kaitsemäng hästi. Enda esitus oli nii ja naa - blokk oli igati korralik, aga rünnak oli kehvapoolne. Peamine on siiski see, et võitsime," kommenteeris Venno pärast mängu.

Nelja võiduni peetav finaalseeria neljas kohtumine toimub laupäeval, 18. aprillil Bleiburgis.