„See on märgiline, et suutsime esimese kodumängu võidukalt lõpetada. Meeskond näitas rahuldavat mängupilti. Loomulikult on võimalik kõigis mänguelementides edasi minna, ent äärmiselt tänulik olen selle üle, et võistkond on hingeliselt ja moraalselt kokkuhoidev,” sõnas Järvamaa peatreener Laimons Raudsepp.

Avageimis võttis Kesk-Eesti võistkond seljavõidu, teises mindi eest otsustavatel hetkedel, vahendab volley.ee. Kolmandas oli kontroll algselt TTÜ käes, kui juhiti näiteks nii 9:7, 13:10 kui 21:20, ent lõpus olid võõrustajad siiski kindlamad. „Esimene geim läks paljuski selle nahka, et saalis oli palju prožektoreid, tegemist telemänguga ja meestel oli närv sees. Teine ja kolmas geim olid samuti tüüpilised noore võistkonna kaotused. Teise lõpus oli meil neli rünnakut, kus me ei võtnud riske, aga lõime lihtsalt blokki. Kolmandas võtame kas või lõpus tehtud servivead,” selgitas TTÜ meeskonna juhendaja Janis Sirelpuu. Lõpetas ju kohtumisegi TTÜ nurgaründaja Dmitri Korotkovi pallingueksimus. Peatreeneri sõnul on viimastes mängudes võistkonda alt vedanud ka enda rünnak. „On see siis esimene või teine puude, aga kusagil tuleb stress sisse. Servil annan ma poistele avanssi. Las nad proovivad, kevadel on nad selles elemendis kindlasti kindlamad,” rääkis ta.

Rünnakul oli TTÜ näitaja 35,2, Kesk-Eesti meeskonnal 44,7. Järvamaale tõi Linas Petravicius 16 punkti ja Virko Vantsi 12. TTÜ edukaimad olid Richard Orutar kümne, Jörgen Vanamõisa üheksa ja Dmitri Korotkov ning Joonas Popman kaheksa punktiga. Samas üle 40 oli neist rünnakuprotsent vaid Vanamõisal, kes lõi kuraditosinast tõstest punktiks kuus.

Pärast tänast on nii Järvamaal kui TTÜ-l tabelis kolm punkti ning võistkonnad jagavad kohti 9.-12.