Järgnevatel juuni ja juuli seitsmel teisipäeval on oodatud kõik mängima võrkpalli samaaegselt neljateistkümnes kohas üle Eesti.

„Juba neljandat aastat kutsume kõiki sportlikke, aktiivseid inimesi oma teisipäevaõhtuid sisustama volletades. Järjekordne Credit24 Suvevolle hooaeg on kohe algamas ja esimese etapi mängudele on registreerimine juba alanud,“ teatas Credit24 Suvevolle projektijuht Mihkel Sagar. „Võistlustel osalemiseks ei pea mängima võrkpalli profitasemel ega ole vaja kuuluda ka ühtegi võistkonda, sest tiimid moodustatakse igal turniiril võistluspaigas kohapeal. Samuti, kuna suvevolle võistlused toimuvad samaaegselt 14. kohas üle Eesti, siis võib hooaja vältel mängida ka erinevates võistluspaikades,“ lisas ta.

„Suurim uudis kõikidele rannavõrkpalli sõpradele on aga see, et laupäeval, 02. augustil toimub Kuressaares Credi24 Suvevolle lõpufestival koos Premium 7 Grand Prix-i viimase etapiga. Tegu on suve suurima rannavõrkpalli hooaja üritusega. Kuresaares saavad kokku nii Eesti parimad rannavõrkpallurid kui ka suvevolle harrastajad. Paralleelselt peetakse maha kahe võrkpalli turniiri viimased etapid. Lisaks pallimängimisele toimub festivali raames ka suur lõpupidu, kus loositakse välja suvevolle peaauhind, reis kahele Poola, meeste MM-i finaalturniirile,“ selgitas Sagar.

Suvevolle etapid hakkavad toimuma seitsmel järjestikkusel teisipäeval (va 24.07), algusega kell 18.00, samaaegselt neljateistkümnes kohas üle Eesti: Pirital, Taeblas, Kärdlas, Kuressaares, Pärnus, Rakveres, Tartus, Viljandis, Võrus, Tõrvas/Otepääl, Põlvas, Paides, Kohilas ja Jõhvis. Osalema on oodatud kõik soovijad, kel vanust vähemalt 14. eluaastat. Suvevolle üldarvestusse läheb kirja seitse etappi, mille viimane võistlus leiab aset 22. juulil 2014. Lisaks toimub väljaspool võistluste arvestust suvevolle festival Kuressaares.

Suvevollel toimuvad võistlused meeste- ja naistearvestuses eraldi, välja arvatud juhul kui nais- või meeskondi on kokku vähem kui kolm. Vastaval juhul koostatakse segavõistkonnad. Mängijaid on igas võistkonnas 3 või 4, vastavalt osalejate üldarvule. Mängud peetakse rahvusvaheliste saalivõrkpalli reeglite järgi. Täpne turniirisüsteem ja ajakava selgub enne võistluste algust. Premeeritakse nii iga etapi esikolmikusse kuulujad kui ka hooaja kokkuvõttes parima reitinguga mängijad. Lisaks loositakse kõikide, vähemalt viiel korral võistlemas käinute vahel välja reis kahele Poola, Meeste võrkpalli MM finaalturniiri mänge vaatama.

Suvevolle võistlustele saab end registreerida leheküljel www.volley.ee/suvevolle-registreerimine.