TTÜ sai nii eile kui täna Unirealt kätte vaid ühe geimivõidu. Rumeenlaste võidunumbrid esimeses mängus olid 3:1 (15, -24, 22, 23), täna 3:1 (-21, 24, 24, 23).

"Eilne mäng läks natuke selle nahka, et meil oli vastase kohta väga vähe informatsiooni. Raske on siit regioonist mingit videot saada. Läbi Rakvere eelmise aasta sidemängija Marin Lescovi ja Rainer Vassiljevi saime poolteist geimi, aga selle põhjal mingit järeldust teha oli raske. Eesti IT edu on neil selles vallas elu oalju lihtsamaks teinud. Meie mängud on kõik Youtube'is vabalt saadaval ja üleval," rääkis Sirelpuu.

Võrreldes eilse mänguga näitas TTÜ Sirelpuu sõnul täna kindlamat esitust, sest Alari Saare vahetas libero kohal välja nurgaründaja Kristjan Jürima.

"Eile oli servi vastuvõtt natuke närviline. Kui esimene puude on närviline, läheb see edasi ka tõstesse ja rünnakusse. Liigutasime Jürima libero kohale ning täna oli vastuvõtt natuke rahulikum kui eile. Kuid sellise riskiga ei jäänud täna vahetusi nurgaründajatele," sõnas Sirelpuu.

Seda, et TTÜ mõlemad mängud Rumeenias pidas, Sirelpuu ei kahetse, kuid möönab, et nädalane paus oleks võib-olla edasipääsušansse suurendanud. "Võimalik, et kodus olnuks varianti edasi minna. Selleks ajaks oleks ka Madis Pärtel tagasi platsil olnud. Aga me peame ka klubi eelarvega arvestama. Me saime oma esimese ringi mängitud ikkagi viis või kuus korda odavamalt, kui tavaliselt Eesti võistkondadel selle peale kulub," ütles Sirelpuu.

"Samas olen ma ka nende kahe mänguga väga rahul. Meie poistel väga palju rahvusvaheliste mängude kogemusi pole. Näiteks meie noorel liberol Alari Saarel võttis käed värisema juba eilne sõit politsei sireenide saatel mängupaika. Need mängud olid kasulikud enda karastamiseks ja paksu naha kasvatamiseks. Tänu sellele oleme koduses liigas võib-olla mõnel tähtsamal hetkel natuke enesekindlamad."