Pulk oli ülekaalukalt kogu liiga suurim skooritegija, samuti troonis ta kuu arvestuses efektiivsuse ja pallinguässade edetabelit, teatab volley.ee.

Selver meeskond võitis kõik neli jaanuaris peetud Schenker Liiga mängu. Põhiturniiril 15 võidu ja 3 kaotusega kogutud 44 punkti andsid õiguse finaalturniiri korraldamiseks (kui veerandfinaal võidetakse) ning parima asetuse kevadisteks Eesti meistrivõistlusteks.

Pulk valiti tänavusel hooajal liiga parimaks mängijaks ka korra varem - novembris. Oktoobris oli parim mängija Robert Täht (BIGBANK Tartu) ning detsembris Mart Tiisaar (TTÜ).

Pulga kontosse kogunes jaanuaris nelja mänguga 90 punkti, paremuselt teine mees Siim Põlluäär kogus 65 silma. Pulga efektiivsus oli +56, järgnesid Andrus Raadik (+37) ja Põlluäär (+34). Pulk lõik otse punktiks 13 pallingut ja blokeeris 6 vastaste rünnakut. Diagonaalründaja rünnakuefektiivsuseks kujunes väga suure koormuse juures 35,29%.

Selver peab sel nädalavahetusel vahegrupis kaks põnevusmängu põhiturniiri teise ja kolmanda tiimiga - laupäeval ollakse võõrsil vastamisi Pärnu VK-ga ning pühapäeval võõrustatakse Kalevi spordihallis BIGBANK Tartu meeskonda.

Igal kuul nimeitakse parim mängija ka Läti meeskondade palluritest, jaanuaris osutus väljavalituks Eriks Baiks. Daugavpilsi nurgaründaja oli efektiivseim Läti mängija (+31), kokku skooris ta 51 punkti.