Polina Bratuhhina:
Kas oled oma hooajaga Prantsusmaa tippsarjas enam-vähem rahul - naiskond ju jäi kõrgliigasse püsima?

Olen väga rahul, võrreldes kahe eelmise hooajaga kõrgliigas. Naiskond oli hästi komplekteeritud ja võitles alati lõpuni. Oleks võinud muidugi mõne mängu rohkem võita ja play off-mängudele pääseda, aga läks nagu läks. Märkimisväärne on see, et saime punkte üheksa võistkonna vastu 11-st - ainult Cannes´ilt ja Pariisilt ei õnnestunud punkte võtta.

Terville´i Florange koosseisus saite 12 naiskonna hulgas üheksanda koha. Pääs play-offi jäi nelja punkti kaugusele. Olid naiskonna kapten ja kõige resultatiivsem, said kõrgliiga mängijate esiviisikusse nii skooritegijate kui ründajate hulgas. Oli see sulle üllatus?

Kaks aastat tagasi lõpetasin liiga viienda ründaja ja kuuenda skoorijana. Enne tänast hooaega ma ei oodanud, et lõpetan sama hästi, kuna arvasin, et jään alla meie diagonaalründajale, sest põhiründaja koormust pidi kandma tema. Juhtus nii, et mul oli rohkem häid päevi. Sel hooajal tõusin ühe koha võrra: kõrgliiga neljandaks ründajaks ja viiendaks skoorijaks. Kui niimoodi edasi areneda, võiks ehk kolme hooaja pärast esimene olla...

Mis edasi, mida teete aprillis - tulete koju?

Praegu peame täitma mõned töökohustused: käima koolides, propageerima võrkpalli, tänama sponsoreid jms. Aprilli lõpus tuleme Tallinna, et valmistuda koondisega EM-valikturniirideks.

Kas on olnud juttu klubi tulevikust?

Neljapäeval kohtuvad kõik mängijad klubi presidendiga, siis saame teada, kellele pakutakse võimalust jätkata samas naiskonnas.

Tahaksid mängida mõnes tugevamas Prantsuse klubis? Kas pakkumisi on tulnud?

Muidugi tahaksin mängida tugevamas klubis! Ootan pakkumisi, loodan, et sel aastal on tulemas midagi huvitavat. Kui mõni teine klubi mind oma naiskonda ei taha, siis Terville on kindel variant jätkamiseks, kuna siin ma olen...

Kõikide lemmik?

Vist küll.

Natalja Bratuhhina:
Kas võib öelda, et see hooaeg sul õnnestus? Said järjest rohkem mängida.

Jah, hooaeg õnnestus, naiskonna eesmärgid täitsime. Sain tõesti rohkem mängida kui eelmisel aastal. See ei olnud üllatus, teadsin, et olen arenenud ja treener usaldab mind nüüd rohkem. Oleks tahtnud muidugi veel rohkem mängida, aga olen liiga universaalne - võin nii vastuvõtjat kui diagonaali mängida, sellepärast alustasin tihti pingil.

Kas need klubid, mis kaheksa parema hulka jõudsid, on kõik Terville naiskonnast tugevamad?

Arvan et need võistkonnad ei ole Terville´st tugevamad, küll aga stabiilsemad, parema koosmänguga. Meil muutub naiskonna koosseis igal hooajal. Üksteise tundmaõppimine võtab aega.

Kas mängid õega suvel veel rannavollet või keskendud täielikult saalivõrkpallile?

Tõsiselt me rannavõrkpalli enam ei mängi. Mängime ainult enda jaoks. Ravime väikseid traumasid.

Varsti algab uus EM-tsükkel. Oled valmis Eesti koondisega liituma?

Jah, tulen koondisse hea meelega,niipea kui olen Prantsusmaal kõik asjad joonde ajanud.