"Jürgen Ligi peaks endise rahandusministrina kindlasti teadma, et KUM-is ei ole sellist reserveelarvet. Rahvusvaheliste ürituste korraldamist toetatakse taotlusvoorust, kus selle aasta üritused otsustati esitatud taotluste põhjal eelmise aasta detsembris," kirjutas kultuuriminister.

Saar tõi välja, et antud voorust sai toetust ka Eesti Võrkpalli Liit 2. ringi ja maailmaliiga etapi korraldamiseks Tallinnas.

"Lisaks kulutati seal Jürgen Ligi mõistes raha ära sellistele poppidele asjadele nagu orienteerumise MM, suusatamise MK ja triatloni Euroopa karikaetapi läbiviimine. Jürgen, kas need on mõtetud kulutused?" küsis Saar postituses Ligilt.

"Jürgen ütleb sotsiaalmeedias selgelt, et sellist taotlust poleks ta rahuldanud. Veelkord: „Aga ka minu käest poleks nad niimoodi raha saanud /…/“. Ehk siis, kui Rahandusminister oleks olnud Jürgen Ligi ja Hanno Pevkuri juhitud liit oleks taotluse isegi õigeaegselt saatnud, poleks Jürgen seda toetanud," tõi näiteks praegune kultuuriminister.

"Uuel valitsusel oli olemas tahe, aga puudus Hanno tegevuse tõttu võimalus," lõpetas võrkpalli teemalise postituse Saar.